ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίσημο: Για τέσσερα χρόνια στη Ρεμς ο Ένχελς

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ένχελς EUROKINISSI

Παίκτης της Ρεμς με κάθε επισημότητα είναι ο Μπιερν Ένχελς ο οποίος ανακοινώθηκε από την ομάδα στην οποία εδώ και λίγο καιρό αγωνίζεται και ο Ρομαό.

Παίκτης της Ρεμς και επίσημα είναι από τη Κυριακή το βράδυ ο Μπιερν Ένχελς. Ο Βέλγος αμυντικός του Ολυμπιακού βρέθηκε στην Γαλλία από την Παρασκευή και την Κυριακή ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στην ομάδα που εδώ και λίγο καιρό αγωνίζεται και ο Ρομαό.

Μάλιστα ο σύλλογος της Γαλλίας τον παρουσίασε και επίσημα στον λογαριασμό του στο twitter με ένα πανέμορφο βίντεο που τον σχετίζει με τον Μπιόρν Μποργκ.

Η επίσημη ανακοίνωση των Γάλλων αναφέρει πως ο Ένχελς πήγε δανεικός για ένα χρόνο αρχικά με υποχρεωτική οψιόν ανανέωσης σε περίπτωση που η ομάδα μείνει στη κατηγορία.

Μάλιστα λίγο νωρίτερα ο πρόεδρος της Ρεμς, Ζαν-Πιερ Καϊγιότ που είπε για τον Ένχελ:

"Τον παρακολουθούσαμε αρκετές εβδομάδες, όμως προσπαθούσε να βρει ομάδα στην Αγγλία, από όπου είναι η σύντροφός του. Μιλήσαμε ξανά μαζί του μόλις ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία.

Ο Ολυμπιακός τού έδωσε το ελεύθερο να έρθει στην Γαλλία και το βράδυ της Παρασκευής είδε από κοντά το παιχνίδι με τη Λιόν. Ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και συζητήσαμε αρκετή ώρα μετά το ματς".

Photo credits: eurokinissi


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ