ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιμένουν οι Βέλγοι για Μπριζ και Καπίνο

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / ΚΑΠΙΝΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / ΚΑΠΙΝΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Συνεχίζεται η φημολογία και την Πέμπτη (21/12) στο Βέλγιο για το φλερτ Μπριζ - Καπίνο, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Εκτός πλάνων της ομάδας έχει τεθεί και επίσημα ο Στέφανος Καπίνο, που ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μακριά από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής γκολκίπερ ψάχνεται για ένα από τα δυνατά πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου, ωστόσο το πλέον σοβαρό ενδιαφέρον μοιάζει να προέρχεται από την Pro League και την Κλαμπ Μπριζ.

Για μια ακόμη μέρα τα βελγικά ΜΜΕ ασχολούνται με το φλερτ των δύο πλευρών και μάλιστα αναφέρουν ότι τα 2 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για την απόκτηση του Καπίνο δεν είναι πρόβλημα για την Μπριζ!

"Χτίζοντας" το ρεπορτάζ τους, οι Βέλγοι υποστηρίζουν ότι για την ώρα δεν υπάρχει ιδιαίτερος ανταγωνισμός για την υπογραφή του παίκτη, γεγονός που αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες της Κλαμπ Μπριζ να φέρει τον διεθνή τερματοφύλακα στο "Jan Breydel".

Αναφορές στον διεθνή Τύπο γίνονται και για τον Ζινεντίν Μασάς, ποδοσφαιριστή που έχει τσεκάρει ο Ολυμπιακός και που έμεινε ελεύθερος προ ημερών από την Τουλούζ.

Από το απόγευμα της Τετάρτης (20/12) έγινε γνωστό ότι ο 21χρονος μέσος απασχολεί τη Νάπολι, ωστόσο το μεσημέρι της Πέμπτης (21/12) στην Ιταλία ξεκαθάριζαν ότι ο Μασάς προορίζεται για δανεικός από τους "παρτενοπέι" στην Βερόνα και εφόσον πείσει θα ενσωματωθεί το καλοκαίρι στο ρόστερ της Νάπολι.

Δημοσιεύματα υπήρχαν και στην Τουρκία για τον Εμάνουελ Εμενίκε και την σχέση του με τον Ολυμπιακό. Από τη γείτονα χώρα οι πληροφορίες θέλουν τον Νιγηριανό φορ, που κάνει διακοπές στην Κωνσταντινούπολη, να αποχωρεί από τους "ερυθρόλευκους" με κάθε τρόπο. Είτε με μεταγραφή, είτε ακόμη και με κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το "SMS" στον Βούκοβιτς και ο Καρίμ... Χατζισαφί
Ο Εμενίκε έφυγε, ο Χουτεσιώτης... ήρθε
"Συμφώνησε με Μασάς η Νάπολι"
Και οικονομική ενίσχυση στους πληγέντες της Μάνδρας από τον Ολυμπιακό
Football Nights powered by COSMOTE TV: Δες το "Clasico" στο Σπίτι της 24MEDIA
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ