ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιμένουν για Μπεν και Ταουαμπά οι Σέρβοι

Partizan Belgrade's Leandre Tawamba reacts to a referee decision, during the Europa League group B soccer match between Partizan Belgrade and Young Boys at the FK Partizan stadium in Belgrade, Serbia, Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Partizan Belgrade's Leandre Tawamba reacts to a referee decision, during the Europa League group B soccer match between Partizan Belgrade and Young Boys at the FK Partizan stadium in Belgrade, Serbia, Thursday, Nov. 23, 2017. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Σερβία, ο Μπεν πλησιάζει στον Ερυθρό Αστέρα και ο Ολυμπιακός έχει πάντα στα υπόψιν τον Ταουαμπά. Και η Νιούκαστλ για Καπίνο, παραμένει φαβορί η Μπριζ. Ψάχνεται στο εξωτερικό ο Βέλλιος.

Μόλις την Τρίτη (19/12) ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι στη λίστα των κομμένων μπήκε και ο Μπεν, μετά τους Ζντιέλαρ, Καπίνο, Μίλιτς και Καρσελά.

Ο φορ από τις Κομόρες δείχνει να προτιμά την προσφορά του Ερυθρού Αστέρα για κλειστό τριετές συμβόλαιο, επομένως ο Ολυμπιακός έκοψε τον δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του παίκτη για την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας τους και πλέον περιμένει μια πρόταση για την παραχώρηση του 28χρονου επιθετικού.

Στη Σερβία επιμένουν ότι σύντομα ο Ερυθρός Αστέρας θα εκφράσει και επίσημα το ενδιαφέρον του για τον Μπεν και ο παίκτης θα ξανασμίξει με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, προπονητή με τον οποίο συνεργάστηκε επιτυχημένα στον Πανιώνιο.

Ο Ολυμπιακός απασχολεί τα ρεπορτάζ των Σέρβων και στη μεγάλη αντίπαλο του Ερυθρού Αστέρα, Παρτίζαν Βελιγραδίου. Η ιστορία εδώ αφορά... δρομολόγιο αντίστροφης πορείας. Ο Γκαέλ Ταουαμπά δύσκολα θα παρατείνει τον χρόνο του στην Παρτίζαν και στην Σερβία επιμένουν ότι πιθανότερος προορισμός του Καμερουνέζου επιθετικού είναι ο Ολυμπιακός.

Η νέα συνύπαρξη του Ταουμπά με τον Ούρος Τζούρτζεβιτς είναι ένα υπαρκτό σενάριο σύμφωνα με όσα λένε στο Βελιγράδι, απλά αυτή τη φορά θα γίνει με τα ερυθρόλευκα.

Οι Σέρβοι στέκονται στη συχνή παρουσία του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς στην πόλη και τη σχετίζουν με τη συγκεκριμένη υπόθεση, θυμίζουν ότι είχε απορριφθεί πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ της Βερόνα και υποστηρίζουν ότι η διοίκηση της ομάδας έχει αποφασίσει ότι τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για την πώληση του Καμερουνέζου, πιστεύοντας ότι έχει φτάσει στο peak του με τη φανέλα της Παρτίζαν.

Κάπου εδώ πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι στο Λιμάνι προτεραιότητα είναι ένας αριστερός μπακ (Χατζισαφί;) και ένας εξτρέμ (γνωστή η ιστορία με τον Μιραλάς, υπάρχουν κι άλλοι στη λίστα), με τις όποιες άλλες κινήσεις προκύψουν να είναι άμεσα εξαρτημένες από τις επικείμενες αποχωρήσεις.

Όσον αφορά τον Βέλλιο; Ο Έλληνας φορ είναι εκτός πλάνων εδώ και καιρό στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο η ένταξη του στον Ολυμπιακό σε καμία περίπτωση δεν θα του εξασφάλιζε αυτό που θέλει: εγγυημένο χρόνο συμμετοχής. Με τον Ανσαριφάρντ σε... μουντιαλική κατάσταση και τον Τζούρτζεβιτς να δείχνει μια βελτίωση, τα πράγματα για τον Βέλλιο δεν θα ήταν απλά στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Και το ζητούμενο για τον ίδιο δεν είναι να πάει σε μια ομάδα που αυτή τη στιγμή θα είναι δευτερότριτη επιλογή. Γι' αυτό και εξετάζει τις επιλογές του σε επίπεδο εξωτερικού.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΓΙΑ ΚΑΠΙΝΟ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΦΑΒΟΡΙ Η ΜΠΡΙΖ

Σενάρια από το Νησί θέλουν τη Νιούκαστλ να βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα, έχοντας τον Στέφανο Καπίνο στη λίστα της. Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν έχει μείνει ευχαριστημένος από τους Ρομπ Έλιοτ (κυρίως) και Καρλ Ντάρλοου, ωστόσο θα ήθελε έναν τερματοφύλακα περισσότερο "ψημένο" στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Έτσι η Κλαμπ Μπριζ παραμένει το φαβορί για την απόκτηση του Στέφανου Καπίνο, με κανονική μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό, ή την λύση του δανεισμού με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2018.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν βιάζονται για εξτρέμ στον Ολυμπιακό
Αινιγματικό post του Καρσελά για τη Σταντάρ Λιέγης
Ημερομηνίες και ώρες για τις ρεβάνς των "16" του Κυπέλλου
Παντελιάδης: "ΠΑΟΚ και ΑΕΚ το προβάδισμα για το πρωτάθλημα"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ