ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιμένει ο Μπέντο: εκτός με Κέρκυρα οι Ντομίνγκες, Μάριν

Επιμένει ο Μπέντο: εκτός με Κέρκυρα οι Ντομίνγκες, Μάριν
Τσόρι Ντομίνγκες ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάουλο Μπέντο για ακόμα μια φορά επέλεξε να μην έχει μαζί του τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες και τον Μάρκο Μάριν. Ξεκουράζει και Ντα Κόστα.

Για έναν ακόμη αγώνα, ο Πάουλο Μπέντο επιμένει και κρατάει εκτός αποστολής από έναν αγώνα του Ολυμπιακού τόσο τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες, όσο και τον Μάρκο Μάριν. Οι δυο παίκτες αυτή την περίοδο τουλάχιστον δεν είναι στα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή, είναι ξεκάθαρο αυτό και ως εκ τούτου δεν θα τους δούμε ούτε ως αλλαγή στο ματς με την Κέρκυρα (27/11, 15:00).

Εκτός αποστολής έμεινε επίσης και ο Μανουέλ Ντα Κόστα, ο οποίος είχε γυρίσει καταπονημένος την περασμένη εβδομάδα από το ταξίδι του στο Μαρόκο, “έγραψε” ένα 90λεπτο με την Γιουνγκ Μπόις και προτιμήθηκε να πάρει ανάσες. Στην εξέδρα για ακόμη μία φορά θα κάτσουν οι Σιόβας, Ρομαό, Τσιμίκας και Βούρος.

Στα ευχάριστα για τον Μπέντο η επιστροφή του Ντε Λα Μπέγια μετά από σχεδόν δύο μήνες. Η τελευταία του παρουσία ήταν με την ΑΕΚ στις αρχές Οκτωβρίου. Στη 18άδα βρίσκεται κανονικά και ο Όσκαρ Καρντόσο παρά την αρχική πληροφόρηση ότι θα έμενε έξω λόγω των ραμμάτων που είχε κάνει στο πρόσωπο. Μέσα είναι και ο Φελίπε Πάρντο, όπως αναμενόταν.

Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντε Λα Μπέγια, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας μας, για το ματς της 12ης αγωνιστικής της Super League, με αντίπαλο την Κέρκυρα, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Στην αποστολή επανέρχεται ο Καρντόσο, ο οποίος ξεπέρασε το μικροπρόβλημα, το οποίο τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες. Παράλληλα, στις επιλογές του κ. Μπέντο συμπεριλαμβάνεται ξανά και ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια.

Σταθερά στην δεκαοκτάδα παραμένουν οι δύο «μικροί» του Θρύλου, Μανθάτης και Ρέτσος, στους οποίους ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει εμπιστοσύνη. Αναλυτικά τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή, για το ματς με τους Φαίακες: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντε Λα Μπέγια, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπέντο: "Θα μειωθεί το ρόστερ"
Τσεκάρει και η Βαλένθια τον Μιλιβόγεβιτς
Αναπολεί τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ
Άλλο Ντομίνγκες, άλλο Μάριν
Ελιουνούσι στο Sport24.gr: "Μπορούμε μια καλή πορεία στο Europa League"
Πού χάθηκες εσύ, Φέλιξ Αμποάγκουε;
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ