ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επί ποδός το νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Επί ποδός βρίσκεται το νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού για την απολογία της Πέμπτης (20/4) ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της ΕΠΟ. Ψύχραιμοι στο Λιμάνι σχετικά με την κλήση για παράβαση του άρθρου 29, ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Ολυμπιακό για "εκτεταμένα επεισόδια" και η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ κάλεσε σε απολογία τον Ολυμπιακό μεταξύ άλλων και με βάση το άρθρο 29.

Εξέλιξη για την οποία ήταν υποψιασμένοι στον Ολυμπιακό από το πρωί της Τετάρτης (19/4) και έτσι δεν ένιωσαν κάποια έκπληξη. Στο Λιμάνι παραμένουν ψύχραιμοι, καθώς γνωρίζουν περιπτώσεις πολύ σοβαρότερες από αυτή με την κατηγορούνται -με εκθέσεις που στοιχειοθετούσαν βαρύτερο κατηγορητήριο- όπου η ποινή ομάδων έφτασε μάξιμουμ στην τιμωρία έδρας συν ένα βαρύ χρηματικό πρόστιμο και όχι πάντως σε αφαίρεση βαθμών.

Οι "ερυθρόλευκοι" βλέπουν περισσότερο να επιχειρείται μια επικοινωνιακή πολιτική πάνω στην υπόθεση, χωρίς επί της ουσίας να υπάρχει βάση για να στηριχθεί κατηγορία που φτάνει μέχρι την εφαρμογή της ποινής που αναφέρεται στην παράγραφο 4γ του άρθρου 29.

Το νομικό επιτελείο των Πειραιωτών βρίσκεται επί ποδός, ετοιμάζοντας την απολογία της Πέμπτης (20/4, 16:00) ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της ΕΠΟ. Μένει να δούμε αν θα γίνει μέσω φυσικού προσώπου ή υπομνήματος, ενώ ο Ολυμπιακός έχει το δικαίωμα να ζητήσει αναβολή. Ξέχωρα από την συγκεριμένη υπόθεση, στο Λιμάνι ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους μετά την επιστολή σε FIFA & UEFA, θεωρώντας ότι έχουν γίνει στόχος της ΕΠΟ και της ΚΕΔ.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ