ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έπαθε... πλάκα στου Ρέντη ο Κεϊρόζ

Έπαθε... πλάκα στου Ρέντη ο Κεϊρόζ

Ο Κάρλος Κεϊρόζ, τεχνικός της εθνικής του Ιράν, βρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη την Παρασκευή (27/4) και τα είπε με τους Κριστιάν Καρεμπέ, Πέδρο Μαρτίνς, μένοντας εντυπωσιασμένος με τις προπονητικές εγκαταστάσεις των Πειραιωτών.

Τα τελευταία χρόνια το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη έχει εξελιχθεί σε έναν υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο, με τους "ερυθρόλευκους" να δίνουν έμφαση στη βελτίωση των εγκαταστάσεων κάθε χρόνο.

Την Παρασκευή (27/4) ήταν η σειρά του Κάρλος Κεϊρόζ να μείνει με το στόμα ανοιχτό, αντικρίζοντας τις παροχές που προσφέρει σήμερα το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της εθνικής ομάδας του Ιράν, βρέθηκε στου Ρέντη και τα είπε με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και Εχσάν Χατζισαφί, αλλά και τους Κριστιάν Καρεμπέ, Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Κεϊρόζ ξεναγήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και έμεινε εντυπωσιασμένος από όσα είδε, εκφράζοντας τον θαυμασμό στους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τις ανέσεις και τις άρτιες συνθήκες δουλειάς που προσφέρουν οι προπονητικές εγκαταστάσεις, στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο.

Έπαθε... πλάκα στου Ρέντη ο Κεϊρόζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κόντης: "Eλπίζω του χρόνου να δούμε έναν καλύτερο Ολυμπιακό"
Το έχει πάρει ζεστά με τις ακαδημίες ο Πέδρο Μαρτίνς
"Ολυμπιακός κι ΑΕΚ για Ερνάνι"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ