ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επαγγελματίες Νικολάου και Ρέτσος

Επαγγελματίες Νικολάου και Ρέτσος

Οι 17χρονοι αμυντικοί της ομάδας Νέων, Δημήτρης Νικολάου και Παναγιώτης Ρέτσος, υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια με τον Ολυμπιακό και αναχωρούν άμεσα για την Αυστρία.

Προαγωγή πήραν δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, οι Δημήτρης Νικολάου και Παναγιώτης Ρέτσος.

Αμφότεροι υπέγραψαν την Παρασκευή (17/7) επαγγελματικά συμβόλαια και το Σάββατο (18/7) αναχωρούν για την Αυστρία με σκοπό να ενσωματωθούν στην αποστολή της πρώτης ομάδας στο Ζέεφελντ και να τεθούν στην διάθεση του Μάρκο Σίλβα για τη συνέχεια της προετοιμασίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού ανακοινώνει ότι οι ποδοσφαιριστές Δημήτριος Νικολάου και Παναγιώτης Ρέτσος υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Οι δυο παίκτες της ομάδας Νέων βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψαν τα συμβόλαια τους παρουσία του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της "ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ" κ. Γιώργου Παύλου.

Οι δυο νεαροί αμυντικοί που είναι γεννημένοι το 1998 (Δημήτρης Νικολάου 13.8.1998, Παναγιώτης Ρέτσος 9.8.1998) αφού υπέγραψαν το συμβόλαιο τους το πρωί του Σαββάτου θ' αναχωρήσουν για την Αυστρία προκειμένου να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας!

Ο Δημήτριος Νικολάου ήταν αρχηγός της Κ-17 που κατέκτησε τη σεζόν 2014-15 το Πρωτάθλημα Super League στο Αγρίνιο ενώ ο Παναγιώτης Ρέτσος ήταν βασικό μέλος της ομάδας. Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησαν προετοιμασία με την ομάδα Νέων".

Επαγγελματίες Νικολάου και Ρέτσος
INTIME SPORTS

Επαγγελματίες Νικολάου και Ρέτσος
INTIME SPORTS

Επαγγελματίες Νικολάου και Ρέτσος

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ