ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ένχελς: "Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας"

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μπιέρν Ένχελς στάθηκε στην έλλειψη τύχης που είχαν οι "ερυθρόλευκοι" από την κλήρωση του Champions League μέχρι και το τέλος της φάσης των ομίλων.

Ο Ολυμπιακός δεν στάθηκε καθόλου τυχερός ούτε στη κλήρωση των ομίλων ούτε και στη διάρκεια των αγώνων του Champions League σύμφωνα με τον Μπιέρν Ένχελς.

Ο κεντρικός αμυντικός των "ερυθρολεύκων" ρωτήθηκε και για την άμυνα της ομάδας και το γεγονός πως δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν λέγοντας ότι αυτό δεν επιτρέπεται στην Ελλάδα.

Αρχικά είπε:

"Είχαμε πολλές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει ένα γκολ αλλά δεν είχαμε τύχη. Εύχομαι να έχουμε τη τύχη με το μέρος μας στο πρωτάθλημα γιατί στους ομίλους δεν την είχαμε καθόλου. Η τύχη χρειάζεται όταν παίζεις κόντρα σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους. Μόνο να μάθουμε μπορούμε από τον όμιλο".

Για το αν ανεβαίνει το επίπεδο όταν αντιμετωπίζει παίκτες όπως ο Ιγκουαΐν, ο Ντιμπάλα:
"Σίγουρα όταν παίζεις κόντρα σε τέτοιους παίκτες ανεβαίνει και το δικό σου επίπεδο. Πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά σήμερα, κάναμε καλή δουλειά".

Για τα γκολ που δέχεται συνέχεια ο Ολυμπιακός σε όλες τις διοργανώσεις:
"Νομίζω πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτόν τον τομέα. Είμαστε Ολυμπιακός και σίγουρα στο Champions League δεν είναι εύκολο να κρατάς το μηδέν στην εστία σου. Στο πρωτάθλημα είναι κάτι που θα πρέπει να το βελτιώσουμε και θα πρέπει να το ξεκινήσουμε απ' αυτό το Σάββατο".

Μπεν: "Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό"

Από την πλευρά του ο Μπεν στάθηκε και αυτός στη τύχη που δεν είχε ο Ολυμπιακός ενώ σημείωσε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην αναμέτρηση με τη Γιουβέντους:

"Ξέραμε ότι ήταν δύσκολος όμιλος, δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Σε κάποια ματς ήμασταν άτυχοι, αλλά στο τέλος μπορέσαμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας".

Για την εμπειρία να παίζει κόντρα σε τόσους μεγάλους αντιπάλους:
"Ήταν μοναδική εμπειρία. Ελπίζουμε πως του χρόνου θα είμαστε και πάλι στο Champions League για να παίξουμε ξανά τέτοια μεγάλα παιχνίδια".

Για τη συνέχεια στην Ελλάδα:
"Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ