ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Κ-13 στην Καταλονία

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Κ-13 στην Καταλονία

Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα της Κ-13 του Ολυμπιακού στο "24ο Mundialito", που διεξάγεται έως τις 15 Απριλίου στην Ταραγόνα της Καταλονίας.

Με ιδανικό τρόπο έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά "24ο Mundialito", που διεξάγεται έως τις 15 Απριλίου στην Ταραγόνα της Καταλονίας, η ομάδα Κ-13 του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες επικράτησαν στους τρεις αγώνες που έδωσαν την Κυριακή (9/4) και την Μεγάλη Δευτέρα (10/4), επομένως φαντάζουν ως το φαβορί για την κατάληψη της 1ης θέσης στον όμιλο τους.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Κ-13 στην Καταλονία

Στην πρώτη αναμέτρηση της Κυριακής, ο Ολυμπιακός κέρδισε με σκορ 7-0 την CE FB Salou Costa Daurada από την Καταλονία, χάρη σε τέρματα των Ποιμενίδη (4), Σταυρόπουλου (1), Γιαννόπουλου (1) και Μπόλη (1).

Την Μεγάλη Δευτέρα, ο Ολυμπιακός επικράτησε το πρωί με σκορ 1-0 της Vida Ativa από την Βραζιλία και το απόγευμα της ίδιας μέρας με 2-0 της USA Int. East από τις ΗΠΑ. Το γκολ στον πρώτο αγώνα σημείωσε ο Αλέξης και στον δεύτερο σκόραρε δις ο Ποιμενίδης.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Κ-13 στην Καταλονία

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στα παιχνίδια είναι οι: Κιοσσές Αθανάσιος, Αλέξης Γιώργος, Αναστόπουλος Χαράλαμπος, Αρβανιτάκης Αριστείδης, Μπόλης Νικόλαος, Ρέτσος Δημήτριος, Γιαλεδάκης Μιχαήλ, Γιαννόπουλος Νικόλαος, Γκίνι Κριστιάν, Λίτσο Σέρχιο, Γλογοβίτης Ιωάννης, Μάνδρος Κωνσταντίνος, Παπαντωνόπουλος Ηλίας, Ποιμενίδης Γιώργος, Σκαρτσιάρης Νικόλαος, Σταυρόπουλος Χρήστος.

Ο Ολυμπιακός είναι στην 1η θέση του ομίλου και την Μεγάλη Τρίτη (11/4) δίνει δυο παιχνίδια, το πρωί κόντρα στην Gimnàstic de Manresa CF (Καταλονία) και το απόγευμα απέναντι στην Malaga CF.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Κ-13 στην Καταλονία

Στη Σχολή Ιωαννίνων ο Αμανατίδης

Την Σχολή που διατηρεί ο Ολυμπιακός στα Ιωάννινα επισκέφθηκε ο Γιώργος Αμανατίδης το Σάββατο (8/4), παρακολούθησε παιχνίδια και είχε συνομιλία με τους Γιώργο Μητσιόπουλο (επικεφαλής της Σχολής) και Αλέκο Τάτση (προπονητής). Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Επίσκεψη στην Σχολή του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα πραγματοποίησε το Σάββατο ο επικεφαλής σκάουτινγκ της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιώργος Αμανατίδης.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει αγώνες των ομάδων Νέων, Παίδων και Προπαίδων της Σχολής στα Πρωταθλήματα Υποδομών της ΕΠΣ Ηπείρου αλλά και να μιλήσει στα παιδιά για το πρόγραμμα εκπαίδευσης και την σημασία που έχει να φορούν την φανέλα του Ολυμπιακού.

Στα Ιωάννινα ο κ. Αμανατίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με δυο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, τον επικεφαλής της Σχολής κ.Γιώργο Μητσιόπουλο και τον προπονητή κ. Αλέκο Τάτση και ν' ανταλλάξουν απόψεις για την λειτουργία της αλλά και για την πρόοδο των παιδιών.

Ο κ. Αμανατίδης εντυπωσιάστηκε από την οργάνωση της Σχολής αλλά και από το ταλέντο που έχουν οι ομάδες της και δεσμεύτηκε σύντομα να είναι πάλι κοντά στα παιδιά της!"

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Κ-13 στην Καταλονία
Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Κ-13 στην Καταλονία
Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Κ-13 στην Καταλονία

Επίσκεψη στη Σχολή Πάτρας

Βασίλης Νάνος και Γιώργος Αμανατίδης επισκέφθηκαν την Παρασκευή (7/4) τη Σχολή που διατηρεί ο Ολυμπιακός στην Πάτρα. Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Επίσκεψη στην Σχολή του Ολυμπιακού στην Πάτρα πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος και ο επικεφαλής σκάουτινγκ της Ακαδημίας κ. Γιώργος Αμανατίδης.

Τα στελέχη του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν ο επικεφαλής της Σχολής κ. Βασίλης Σπανός και οι προπονητές και μετά από την ξενάγηση στους χώρους της Σχολής ακολούθησε σύσκεψη με το τεχνικό τιμ αλλά και αγώνες μεταξύ των παιδιών.

Ο κ. Αμανατίδης είχε την ευκαιρία να δει αρκετά αξιόλογα παιδιά και να δώσει πολύτιμες συμβουλές σ' αυτά αλλά και στους προπονητές τους με στόχο την βελτίωση τους.

Στα παιδιά της Σχολής μοιράστηκε και ο νέος Κώδικας Συμπεριφοράς και Επικοινωνίας που πρόσφατα δημιούργησε η Διεύθυνση Σχολών".

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Κ-13 στην Καταλονία

Φιλικές νίκες για Κ-8 και Κ-9

Δυο νίκες πέτυχαν οι ομάδες Κ-8 και Κ-9 σε φιλικά παιχνίδια που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου. Η Κ-8 επικράτησε με 9-3 της Αναγέννησης Μοσχάτου στο Ρέντη ενώ η Κ-9 με 8-6 του ΓΣ Πανιώνιος στις εγκαταστάσεις της Σχολής Καραϊσκάκη.

Τα παιχνίδια των ομάδων του Κώστα Σοφιανού:

*Κ-8: Ολυμπιακός-Αναγέννηση Μοσχάτου 9-3

Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι: Μυλωνάς (3), Μαγλογιάννης (2), Σαμουργασίδης (2), Μαρούλης (1), Σεϊντόλι (1).

Η σύνθεση: Ντραγκότι, Τσολακάκης, Σεϊντόλι, Πλης, Ζώγας, Μαρούλης, Μυλωνάς/ Μαγλογιάννης, Συριβλής, Σαμουργασίδης.

*Κ-9: Ολυμπιακός-ΓΣ Πανιώνιος 8-6

Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι: Πατρώνης (3), Καρυτινός (2), Διαμαντάκος (1), Αυγουστίδης (1), Μουγγός (1).

Η σύνθεση: Μουστάκης, Βρυώνης, Αυγουστίδης, Γούσιος, Πατρώνης, Κούρτης, Καρυτινός/ Δουλαβέρας, Γεωργαντάς, Καντεράκης, Μιχαηλίδης, Μουγγός, Διαμαντάκος, Μιχαλακέλης, Ποτουρίδης, Σουχλάκης, Σπυρόπουλος.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Κ-13 στην Καταλονία
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ