ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εντυπωσιακό φινάλε στο Olympiacos Summer Camp 2017!

Εντυπωσιακό φινάλε στο Olympiacos Summer Camp 2017!

Περισσότερα από 280 παιδιά που συμμετείχαν στο Olympiacos Summer Camp 2017 που έκλεισε 17 χρόνια ζωής. Τι είπε ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού, κ. Βασίλης Νάνος.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (23/6) το Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Περισσότερα από 280 παιδιά που συμμετείχαν στο event που έκλεισε 17 χρόνια ζωής και συνεχίζει κάθε χρόνο πιο δυνατό με μοναδικό στόχο την διασκέδαση και την εκπαίδευση των μικρών ποδοσφαιριστών.

Τα παιδιά έζησαν 5 μοναδικές ημέρες στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη και είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, να κάνουν εργομετρικές μετρήσεις, σεμινάρια διατροφής και ψυχολογίας αλλά και ξεναγήσεις στο "Γ. Καραϊσκάκης" και στο Μουσείο της ομάδας!

Το σημαντικότερο απ' όλα είναι ότι τα παιδιά έφυγαν χαμογελαστά από το "σπίτι των Πρωταθλητών" και ζητούσαν να συνεχιστεί το Summer Camp. Φέτος τα εργομετρικά τεστ ήταν καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά ενώ υπήρχαν αρκετά παιδιά που "έλαμψαν" στις προπονήσεις και στους αγώνες και θα περάσουν δοκιμαστικό τεστ στην Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Την τελευταία ημέρα του Camp τα παιδιά πήραν τα δώρα τους αλλά και τις κάρτες αξιολόγησης τους και φυσικά το "βιβλίο" με τ' αποτελέσματα των εργομετρικών μετρήσεων από την "Life Ergo".

Ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού, κ. Βασίλης Νάνος, μετά από την τελετή λήξης του Summer Camp, το οποίο προσέλκυσε παιδιά από την Ελλάδα, την Κύπρο, τις ΗΠΑ, την Ασία, τον Καναδά και την Αυστραλία, δήλωσε: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς και τα παιδιά που ήρθαν κοντά μας και φέτος. Μας τιμά η εμπιστοσύνη τους και εμείς κάνουμε κάθε χρόνο ότι καλύτερο μπορούμε για να διασκεδάζουν τα παιδιά. Το Camp μετά από 17 χρόνια έχει γίνει πλέον θεσμός. Κάθε χρόνο προσθέτουμε νέα πράγματα και όπως θα είδατε οι προπονητές της Ακαδημίας μας και των Σχολών μας δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό".

Για την επιτυχία του Summer Camp και για να χαμογελούν κάθε μεσημέρι τα παιδιά δούλεψαν η Έλσα, ο Χρήστος, η Λυδία, η Αγγελική, ο Πέτρος, ο Δημήτρης, ο Διονύσης, ο Χρήστος, ο Θωμάς, ο Κώστας, ο Ιάκωβος, ο Τάσος, ο Φώτης, ο Νίκος, ο Σωκράτης, ο Τάσος, ο Μάκης, ο Παναγιώτης, ο Νίκος, ο Γιώργος, ο Γιάννης, ο Δημήτρης, η Χέλμη, η Ντίνα, Κατερίνα και ο Λεόνε! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας 3Ε, Vodafone και Renault για τα δώρα που πρόσφεραν στα παιδιά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ