ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έντονη φημολογία για Μιραλάς και Ολυμπιακό

Everton's Kevin Mirallas celebrates scoring against West Bromwich Albion during the English Premier League soccer match at Goodison Park, Liverpool, England, Saturday March 11, 2017. (Peter Byrne/PA via AP)
Everton's Kevin Mirallas celebrates scoring against West Bromwich Albion during the English Premier League soccer match at Goodison Park, Liverpool, England, Saturday March 11, 2017. (Peter Byrne/PA via AP) AP

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ψάχνουν ένα “μπαμ” για την επίθεση και στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι "παίζει" το ενδεχόμενο να πρόκειται για τον Μιραλάς.

Απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα, η περίπτωση του Ούρος Τζούρτζεβιτς έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσπαθεί να φέρει ένα μεγάλο όνομα στην επίθεση.

Ο Σέρβος φορ της Παρτιζάν είναι μία περίπτωση που είναι καθαρά στο χέρι του Ολυμπιακού να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα, αλλά φαίνεται ότι είναι αποφασισμένοι στη διοίκηση να κάνουν το “μπαμ” και να φέρουν ένα όνομα που θα ξεσηκώσει την εξέδρα. Κατά συνέπεια, ο Τζούρτζεβιτς παραμένει στο πλάνο, αλλά είναι στην αναμονή...

Κι ενώ, λοιπόν, υπάρχει η πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός πάει να φέρει έναν παίκτη – όνομα για την επίθεση, χθες το βράδυ (26/8) αναπτύχθηκε στην Αγγλία έντονη φημολογία ότι το “μπαμ” που προσπαθεί να κάνουν οι Πειραιώτες είναι ο Κέβιν Μιραλάς.

Ο Βέλγος φορ έχει μόλις 13 λεπτά συμμετοχής με την Έβερτον, φαίνεται ότι δεν είναι στις βασικές επιλογές του τεχνικού τιμ και οι Άγγλοι εκτιμούν ότι ενδεχομένως ο Ολυμπιακός να ασχολείται με την περίπτωσή του.

Δεν επιβεβαιώνεται πάντως κάτι τέτοιο από πουθενά. Είναι ένα σενάριο και τίποτα περισσότερο προς το παρόν. Βέβαια, σε μία μεταγραφικά περίοδο υπάρχουν ένα σωρό ανατροπές. Οπότε, ας έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας την περίπτωση του Μιραλάς...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ