ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ένταση με τον Μιλιβόγεβιτς στην αποχώρηση του Ολυμπιακού

Ένταση με τον Μιλιβόγεβιτς στην αποχώρηση του Ολυμπιακού

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς εμφανίστηκε με καπέλο του Ερυθρού Αστέρα στην μικτή ζώνη μετά το παιχνίδι και αυτό προκάλεσε την αντίδραση των Κροατών. (PICS & VIDEO)

Μια μίνι ένταση πήγε να δημιουργηθεί κατά την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού από το γήπεδο της Ντίναμο και αυτό καθώς ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς έκανε την εμφάνιση του στην μικτή ζώνη φορώντας ένα ερυθρόλευκο καπέλο. Όχι όμως του Ολυμπιακού αλλά του Ερυθρού Αστέρα, θέλοντας ίσως να πάρει και την εκδίκηση του για τα όσα άκουσε πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και στην διάρκεια του ματς για το γεγονός ότι κατάγεται από την Σερβία.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων της Ντίναμο οι οποίοι απαίτησαν από τον Μιλιβόγεβιτς να βγάλει το καπέλο με τον Σέρβο μέσο του Ολυμπιακού να ρωτάει "Γιατί; Δεν το βγαζω" και τους Κροάτες να του λένε: "Αυτό που κάνεις είναι προβοκάτσια".

Στην μέση για να τον υπερασπιστεί μπήκε ο Κασάμι ενώ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, οι κ. Αγραφιώτης και Καρεμπέ, απομάκρυναν τον "Μίλι" προς το πούλμαν.

Εκεί μετά από λίγο πήγε εκεί ο υπεύθυνος Τύπου της Ντίναμο και επανέλαβε ότι αυτό που έκανε ο Μιλιβόγεβιτς ήταν προβοκάτσια για να απαντήσουν από τον Ολυμπιακό ότι οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Σίλντενφελντ το τελευταίο διάστημα ήταν προβοκάτσια.

Ένταση με τον Μιλιβόγεβιτς στην αποχώρηση του Ολυμπιακού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ