ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εννέα επαγγελματίες από την Κ-20

Εννέα επαγγελματίες από την Κ-20
INTIME SPORTS

Ακόμη 6 ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού υπέγραψαν επαγγλεματικό συμβόλαιο, φτάνοντας τους 9 συνολικά μέσα στο 2015.

Μανθάτης, Ανδρούτσος, Μεγαρίτης, Χαντζάρας, Τόλι και Κατσιμήτρος υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, προερχόμενοι από την ομάδα Νέων του συλλόγου. Συνολικά 9 ποδοσφαιριστές της Κ-20 του Ολυμπιακού έγιναν επαγγελματίες μέσα στο 2015.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού ανακοινώνει ότι 6 μέλη της ομάδας Νέων υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο αριθμός των ποδοσφαιριστών της Κ-20που έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο μέσα στο 2015 ανέρχεται πλέον στους 9.Οι 6 που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο είναι οι: Μανθάτης Γιώργος, Ανδρούτσος Θανάσης, Μεγαρίτης Κωνσταντίνος, Χαντζάρας Δήμος, Τόλι Άντριτ, Κατσιμήτρος Δημήτρης.

Εντός του 2015είχαν γίνει επαγγελματίες και οι Γιάννης Λάτσι, Δημήτρης Νικολάου και Παναγιώτης Ρέτσος οι οποίοι μαζί με τους νέους επαγγελματίες φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Θρύλος ΑΕ κ. Γιώργο Παύλου, τον Αθλητικό Διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γρηγόρη Γεωργάτο και τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Θόδωρο Ελευθεριάδη.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Θρύλος ΑΕ κ. Γιώργος Παύλουαφού μίλησε στα παιδιά για το σημαντικό αυτό βήμα της καριέρας τους σημείωσε:

"Ο Ολυμπιακός δεν φοβάται να εμπιστευτεί τα παιδιά της Ακαδημίας και να τους δώσει τη δυνατότητα να γίνουν επαγγελματίες. Αυτά τα παιδιά τα εκτιμούμε και μ’ αυτό τον τρόπο τα επιβραβεύουμε την δουλειά τους. Ο σύλλογος επενδύει κάθε χρόνο και περισσότερα χρήματα στην Ακαδημία του και τ’ αποτελέσματα είναι ορατά σε όλους.

Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε τέσσερις ποδοσφαιριστές να προπονούνται καθημερινά με την πρώτη ομάδα η οποία έχει πλούσιο και μεγάλο ρόστερ ενώ ένας αγωνίζεται στην Ισπανία. Αυτά τα παιδιά μπορεί να προχωρήσουν και να φτάσουν στην πρώτη ομάδα όπου είναι όπως είπα ήδη κάποια".

Ο Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γρηγόρης Γεωργάτοςτόνισε από την πλευρά του: "Αυτά τα παιδιά έχουν μια μεγάλη ευκαιρία. Έγιναν επαγγελματίες και τώρα θα πρέπει να κυνηγήσουν το όνειρο τους που δεν είναι άλλο από το να γίνουν μέλη της πρώτης ομάδας. Η δουλειά τώρα αρχίζει. Ο Ολυμπιακός έχει σταθερά στην πρώτη ομάδα του ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό και για τις δυο πλευρές".

Οι ποδοσφαιριστές μιλώντας για το μεγάλο αυτό βήμα στην καριέρα τους θέλησαν να ευχαριστήσουν την διοίκηση της ΠΑΕ αλλά και τους ανθρώπους που τους πίστεψαν και τους εμπιστεύτηκαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Γιάννης Λάτσι:«Ήταν όνειρο ζωής για μένα να είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ όσους με πιστεύουν και θα παλέψω να τους δικαιώσω»

Άντριτ Τόλι:«Είναι μεγάλη τιμή να είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν».

Γιώργος Μανθάτης:«Η υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου είναι μια επιβράβευση για όλους μας. Δέκα χρόνια στην Ακαδημία έχω δουλέψει σκληρά, προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος και θέλω να δικαιώσω αυτούς που με πιστεύουν. Θέλουμε όλοι μας να παίξουμε στην πρώτη ομάδα».

Κώστας Μεγαρίτης: «Ευχαριστούμε την διοίκηση του Ολυμπιακού και όσους μας πίστεψαν και μας βοήθησαν να φτάσουμε ως εδώ. Όνειρο μας είναι να παίξουμε στην μεγάλη ομάδα»

Δήμος Χαντζάρας:«Οι προκλήσεις από εδώ και πέρα είναι μεγαλύτερες για όλους. Είναι μεγάλη τιμή να είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού».

Δημήτρης Κατσιμήτρος:«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας πίστεψαν και μας πιστεύουν. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα παλέψουμε έως την πρώτη ομάδα».

Δημήτρης Νικολάου:«Οι ευθύνες είναι τεράστιες αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με χαμηλά το κεφάλι και να ονειρευόμαστε».

Παναγιώτης Ρέτσος:«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Είμαστε στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος και το όνειρο μας είναι να μείνουμε πολλά χρόνια ακόμη εδώ».

Θανάσης Ανδρούτσος:«Είμαι περήφανος που ξεκίνησα από τη Σχολή του Ολυμπιακού, μεταπήδησα στην Ακαδημία και τώρα είμαι επαγγελματίας. Στόχος μου είναι φυσικά η πρώτη ομάδα».

Βιογραφικά των ποδοσφαιριστών

Δημήτρης Κατσιμήτρος:Γεννήθηκε στις 12.6.1997 και είναι διεθνής τερματοφύλακας. Είναι μέλος της Κ-20, Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία και είναι 7 χρόνια στην Ακαδημία.

Παναγιώτης Ρέτσος:Γεννήθηκε στις 9.8.1998 και είναι διεθνής αμυντικός. Φέτος ακολούθησε την προετοιμασία της πρώτης ομάδας ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατέκτησε Πρωτάθλημα και με τους Κ-20 και τους Κ-17. Είναι 8 χρόνια στην Ακαδημία.

Δημήτρης Νικολάου:Γεννήθηκε στις 13.8.1998 και είναι διεθνής αμυντικός. Φέτος ακολούθησε την προετοιμασία της πρώτης ομάδας ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατέκτησε Πρωτάθλημα και με τους Κ-20 και τους Κ-17. Είναι 8 χρόνια στην Ακαδημία.

Δήμος Χαντζάρας:Γεννήθηκε στις 8.1.1997 και είναι διεθνής επιθετικός. Την περίοδο 2014-15 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Super League K-20. Είναι 3 χρόνια στην Ακαδημία.

Κώστας Μεγαρίτης:Γεννήθηκε στις 10.8.1997 και είναι διεθνής μέσος. Κατέκτησε το 2015 το Πρωτάθλημα Super League Κ-20. Είναι 2 χρόνια στην Ακαδημία.

Γιώργος Μανθάτης:Γεννήθηκε στις 11.5.1997 και είναι διεθνής μέσος. Τη σεζόν 2014-15 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Super League K-20. Είναι 10 χρόνια στην Ακαδημία.

Θανάσης Ανδρούτσος:Γεννήθηκε στις 6.5.1997 και είναι διεθνής μέσος. Τη σεζόν 2014-15 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Super League K-20 και είναι 10 χρόνια στην Ακαδημία. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από την Κεντρική Σχολή του Ολυμπιακού στον Ελαιώνα.

Γιάννης Λάτσι:Γεννήθηκε στις 19.1.1996, είναι μέσος, διεθνής με την εθνική Αλβανίας και μέλος της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού. Ακολούθησε την προετοιμασία της πρώτης ομάδας και προπονείται μ’ αυτή. Είναι δέκα χρόνια στην Ακαδημία του Ολυμπιακού και φέτος θα είναι πάλι μέλος της ομάδας που Νέων που θ’ αγωνιστεί και στο UEFA Youth League.

Άντριτ Τόλι:Γεννήθηκε στις 12.7.1997, είναι αμυντικός, διεθνής με την εθνική Αλβανίας και είναι 6 χρόνια στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Είναι μέλος της ομάδας Νέων και τη σεζόν 2014-15 κατέκτησε το Πρωτάθλημα U-20".

Εννέα επαγγελματίες από την Κ-20
INTIME SPORTS

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ