ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενημέρωση της ΠΑΕ για όσους ταξιδέψουν στη Λισσαβώνα

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους οπαδούς της που θα βρεθούν στη Λισσαβώνα για το σημείο συνάντησης στην πόλη και τον τρόπο να αποφύγουν την ταλαιπωρεία για την είσοδο τους στο Jose Alvalade.

Αναλυτικά οι οδηγίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν την Τετάρτη (22/11) στη Λισσαβώνα:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την Σπόρτινγκ, στη Λισαβόνα, ενημερώνει για τα ακόλουθα:

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας μας, οι οποίο θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας μεμονωμένα, να συγκεντρωθούν στις 17:00 (ώρα Πορτογαλίας) στην πλατεία Rossio, από όπου θα αναχωρήσουν για το γήπεδο José Alvalade, με το μετρό ( τερματικό σταθμός Telheiras ), συνοδευόμενοι από την τοπική Αστυνομία.

Οι φίλαθλοι οι οποίοι θα φτάσουν στην Λισαβόνα με πτήσεις τσάρτερ και θα μετακινηθούν, ούτως ή άλλως, με λεωφορεία, παρακαλούνται να είναι επίσης στο σημείο συγκέντρωσης, δηλαδή στην πλατεία Rossio, την ίδια ώρα. Από εκεί θα κατευθυνθούν προς το γήπεδο, με τα λεωφορεία τους, συνοδευόμενοι από την τοπική Αστυνομία.

Όπως σε κάθε εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας, παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να έχουν πρόχειρα τα εισιτήριά τους καθώς και ό,τι επίσημο έγγραφο έχουν επάνω τους, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν, κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, θα μπορούν να το κάνουν την ημέρα του αγώνα και ώρες 14:00-15:00 (τοπική ώρα), στο ξενοδοχείο Sana Lisbon Hotel".

Ενημέρωση της ΠΑΕ για όσους ταξιδέψουν στη Λισσαβώνα

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ