ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενεργοποιείται ξανά ο Καπίνο!

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σοβαρές πιθανότητες συγκεντρώνει πλέον ο Στέφανος Καπίνο για να βρεθεί στη 18άδα του αγώνα με τον Πανιώνιο. Όχι όμως για να ξεκινήσει, αλλά για να αποτελέσει το "μπακ απ" του Προτό.

Σε αυτή την περίοδο που βρισκόμαστε, όλοι χρειάζονται στον Ολυμπιακό. Ακόμα και παίκτες που πριν από μερικές μέρες έμοιαζαν με "ξένο σώμα".

Η αρχή έγινε με τον Μαρτίνς, με τον Ανσαριφάρντ ενδέχεται να γίνει στη Νέα Σμύρνη (σ.σ. το πολύ-πολύ να μπει στην αποστολή, ανάλογα με την κατάσταση που θα επιστρέψει από την Εθνική του), χρόνο θα αρχίσει να παίρνει και ο Μίλιτς για να ξεκουράζει τον Κούτρη, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να ενεργοποιηθεί και ο Καπίνο.

Κι όταν λέμε "σύντομα", εννοούμε από το ματς με τον Πανιώνιο το Σάββατο (14/10, 20.30). Υπάρχει η πληροφορία ότι ο Καπίνο το πιθανότερο είναι να βρίσκεται μετά το τέλος της αυριανής (13/10) προπόνησης στους εκλεκτούς του Λεμονή για τη Νέα Σμύρνη.

Από τη στιγμή που συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις ο 23χρονος γκολκίπερ, δεν έχει νόημα να μένει εκτός "κάδρου" σε μία τόσο δύσκολη καμπή της σεζόν.

Όλοι χρειάζονται και θα κληθούν να βάλουν το... χεράκι τους, για να βοηθήσουν σε μία πολύ περίεργη περίοδο για τον Ολυμπιακό με ένα σωρό επικίνδυνα ματς ανά τρεις μέρες σε Ελλάδα και Ευρώπη έως το τέλος του Οκτωβρίου.

Το πιθανότερο λοιπόν είναι ο Καπίνο να επιστρέψει στη 18άδα μετά το "διάλειμμα" με Γιουβέντους και Ατρόμητο. Και φυσικά όχι για να ξεκινήσει, αλλά για να αποτελέσει το "μπακ απ" του Προτό.

Επαναλαμβάνουμε ότι ακόμα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση, αλλά όλα δείχνουν πώς το έδαφος πλέον είναι πρόσφορο για να ξαναγίνει και με τη βούλα ενεργό μέλος της ομάδας ο 23χρονος διεθνής γκολκίπερ.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ