ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Ρανόκια"

Hull City's Andrea Ranocchia celebrates scoring his side's second goal of the game with team mates,  during the English Premier League soccer match between Hull City and West Ham United, at the KCOM Stadium, in Hull, England, Saturday April 1, 2017.  (Richard Sellers/PA via AP)
Hull City's Andrea Ranocchia celebrates scoring his side's second goal of the game with team mates, during the English Premier League soccer match between Hull City and West Ham United, at the KCOM Stadium, in Hull, England, Saturday April 1, 2017. (Richard Sellers/PA via AP) AP

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ιταλού δημοσιογράφου, Τζανλούκα ντι Μάρτζιο, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Ίντερ, Αντρέα Ρανόκια.

Ο Ολυμπιακός, ύστερα απ' την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχει αρχίσει τον προγραμματισμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το θέμα του προπονητή, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους διοικούντες την ομάδα να ασχολούνται και με μεταγραφικές υποθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ιταλού δημοσιογράφου, Τζανλούκα ντι Μάρτζιο, οι "ερυθρόλευκοι" ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Αντρέα Ρανόκια. Ο Ιταλός στόπερ ανήκει στην Ίντερ μέχρι το καλοκαίρι του 2019, αλλά στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Χαλ Σίτι, με την οποία μέτρησε δύο γκολ και δύο ασίστ σε 16 παιχνίδια.

Το ρεπορτάζ του ντι Μάρτζιο αναφέρει πως, πέρα απ' τον Ολυμπιακό, ενδιαφέρον για τον 29χρονο αμυντικό έχουν δείξει κι η Σουόνσι με τη Γουότφορντ. Μάλιστα, η υπόθεση με τις "σφήκες" είναι άμεσα συνδεδεμένη με πιθανή ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας απ' τον Μάρκο Σίλβα, καθώς ο Πορτογάλος έχει σε εκτίμηση τον Ρανόκια κι ήταν αυτός που ουσιαστικά ζήτησε την απόκτησή του.

Ο Ιταλός θεωρήθηκε σπουδαίο ταλέντο, έφτασε να φοράει το περιβραχιόνιο των "νερατζούρι", αλλά τα τελευταία δύο χρόνια η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα. Παρ' όλα αυτά, πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή με σημαντικές παραστάσεις από υψηλό επίπεδο και σε πολύ καλή ηλικία.

Photo Credits: Richard Sellers/PA via AP

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ