ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενδεκάδα με Αβραάμ κόντρα σε Πανθρακικό

Ενδεκάδα με Αβραάμ κόντρα σε Πανθρακικό
INTIME SPORTS

Η απουσία του Σιόβα από την αποστολή του Ολυμπιακού άνοιξε το δρόμο στον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος θα ξεκινήσει βασικός κόντρα στον Πανθρακικό. H πιθανή ενδεκάδα του Μίτσελ.

Ύστερα από το διάλειμμα λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να αντιμετωπίσουν απόψε (19:30, NS2) τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, για την 12η αγωνιστική της Super League, τέσσερις ημέρες πριν από την δύσκολη ευρωπαϊκή μάχη με την Παρί στη Γαλλία.

Τόσο λόγω τραυματισμών (Σιόβας), όσο και για λόγους ροτέισον ώστε να ξεκουραστούν οι διεθνείς (Μήτρογλου, Μανιάτης, Χολέμπας) ενόψει του αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Μίτσελ θα παρατάξει την βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο χορτάρι έχοντας ορισμένες αλλαγές.

Κατά πάσα πιθανότητα, τερματοφύλακας θα είναι ο Ρομπέρτο, έχοντας μπροστά του ως κεντρικό δίδυμο στα στόπερ τους Κώστα Μανωλά και Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος ύστερα από αρκετό καιρό θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση, αλλά και στο βασικό σχήμα των ερυθρολεύκων (είχε παίξει στη ρεβάνς με Φωκικό για το Κύπελλο).

Ενδεκάδα με Αβραάμ κόντρα σε Πανθρακικό
INTIME SPORTS

Μετά τη συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα στο ματς Κυπέλλου με τον Φωκικό, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα φορέσει φανέλα βασικού και απέναντι στον Πανθρακικό για τη 12η αγωνιστική της Super League

Δεξί μπακ θα είναι ο Λεάντρο Σαλίνο και αριστερά θα πάρει θέση ο Γκαετάν Μπονγκ. Στην μεσαία γραμμή, αναμένεται να αγωνιστούν μαζί στον άξονα οι Ανδρέας Σάμαρης και Ντελβίν Εντινγκά (πιθανότητες έχει και ο Γιαταμπαρέ), στα δεξιά θα αγωνιστεί ο Βλάντιμιρ Βάις και αριστερά ο Νταβίδ Φουστέρ.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Χαβιέρ Σαβιόλα (Μήτρογλου και Στσέποβιτς είναι εκτός αποστολής), ενώ τον ρόλο του υποστηρικτή του Αργεντίνου θα τον αναλάβει ο συμπατριώτες τους "Τσόρι" Ντομίνγκες.

Χρόνο συμμετοχής ενδέχεται να πάρει για πρώτη φορά και ο Μιγκέλ Τόρες, πραγματοποιώντας το επίσημο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό, 3,5 μήνες ύστερα από την απόκτηση του.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Πανθρακικό: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Μασάντο, Μανωλάς, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Τόρες, Βάις, Γιαταμπαρέ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ