ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ένας χρόνος Βαγγέλης Μαρινάκης στο τιμόνι του Ολυμπιακού

Ένας χρόνος Βαγγέλης Μαρινάκης στο τιμόνι του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Σαν σήμερα (18 Ιουνίου) η ιστορία του Ολυμπιακού άλλαξε κι όμως έμεινε το ίδιο ένδοξη και γεμάτη τίτλους. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε στα χέρια του την ΠΑΕ από τον Σωκράτη Κόκκαλη και ήδη ένα χρόνο μετά είναι πρωταθλητής. Το Sport24.gr κάνει μια αναδρομή στον έναν χρόνο που πέρασε με τον Πειραιώτη εφοπλιστή στο τιμόνι του Ολυμπιακού.

Από το αδιέξοδο και την οικονομική λιτότητα, στην σημαντική μεταγραφική ενίσχυση και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο χρόνος που πέρασε, ήταν για τον Ολυμπιακό γεμάτος συγκινήσεις, πολλές διακυμάνσεις, αρκετή απαισιοδοξία και στο τέλος ήρθε η χαρά και η κατάκτηση του τίτλου.

Αν γυρίσουμε τον χρόνο περίπου 370 μέρες πίσω, υπήρχε ένα χάος. Ο Ολυμπιακός τερμάτισε τελευταίος στα πλέι οφ, ο κόσμος ξεσπούσε με κάθε τρόπο για την τραγική εικόνα της ομάδας και ο Σωκράτης Κόκκαλης σκέφτηκε για πρώτη φορά την πώληση της ΠΑΕ.

Λόγω της οικονομικής κρίσης που έχει "χτυπήσει" την χώρα μας εδώ και παραπάνω από έναν χρόνο, τα μηνύματα για νέο επενδυτή δεν ήταν ευχάριστα και όλα έδειχναν πως οι Πειραιώτες θα κινηθούν για την απόκτηση παικτών από το κάτω ράφι, αφού ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν είχε διάθεση να βάλει και άλλα χρήματα.

Μέσα λοιπόν στο... μαύρο κλίμα που επικρατούσε και την στιγμή που η άποψη πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για νέα πέτρινα χρόνια (ο Παναθηναϊκός φάνταζε πιο δυνατός από ποτέ, αλλά στην συνέχει ξεφούσκωσε) ήταν κυρίαρχη, ήρθε ο Βαγγέλης Μαρινάκης να αλλάξει τα δεδομένα, να γίνουν μαζί με τον Νταϊφά οι μόνοι ιδιοκτήτες που από την πρώτη χρονιά κατέκτησαν το πρωτάθλημα και να φέρει τη νέα εποχή. Μια εποχή γεμάτη αστέρια, σπουδαίες νίκες, ωραίο ποδόσφαιρο και τον τίτλο του πρωταθλητή. Πως όμως ξεκίνησαν όλα...

Ένας χρόνος Βαγγέλης Μαρινάκης στο τιμόνι του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Το ενδιαφέρον, οι κόντρες και το μεγάλο deal!

Στις 18 Μαΐου του 2010 είδαν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας φήμες που ήθελαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Όπως σας προαναφέραμε ο Σωκράτης Κόκκαλης είχε δείξει την διάθεσή του να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και τότε άρχισε η ονοματολογία.

Στην συνέχεια, ήρθε ένα δημοσίευμα που έκανε λόγο για επικοινωνία Κόκκαλη-Μαρινάκη, που αμέσως διαψεύστηκε από τις δύο πλευρές. Η ιστορία όμως, δεν σταματά εκεί, καθώς ο Πειραιώτης εφοπλιστής ενδιαφερόταν πραγματικά για να πάρει στα χέρια του την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.

Αυτό μάλιστα επιβεβαιώθηκε για πρώτη φορά μέσω Sport24.gr! Ο νυν μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, είχε κάνει την πρώτη επίσημη τοποθέτηση στην ιστοσελίδα μας, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως ενδιαφέρεται για την αγορά της ΠΑΕ, ενώ έκανε γνωστό πως δεν πρόκειται για επένδυση, αλλά για μια κίνηση καρδιάς, αφού ό,τι λεφτά βάζεις στην ομάδα δεν τα ζητάς πίσω όπως δήλωσε ο ίδιος.

Τα πράγματα πάντως δεν ήταν καθόλου εύκολα. Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη και μερικές εκφράσεις όπως το: "Ο Ολυμπιακός είναι ιδέα, είναι θρύλος, γι αυτό δεν πιστεύω σε "αποτιμήσεις μετοχών", σε "κερδοφόρες ΠΑΕ", σε "οικόπεδα-φιλέτα" και σε παζαρέματα για την αγορά τους", ενόχλησαν τον Σωκράτη Κόκκαλη και όλα έμοιαζαν πως είμαστε μπροστά σ' ένα αδιέξοδο.

Παρόλα αυτά, ο νυν πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας έριξε... γέφυρες με τον πρώην μεγαλομέτοχο και εμφανίστηκε σίγουρος πως αν οι δύο άντρες κάτσουν στο ίδιο τραπέζι, τότε όλα μπορεί να λυθούν και οι διαφορές θα πάψουν να υπάρχουν.

Τέσσερις μέρες αργότερα (26/5/2010), ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε και πάλι αποκλειστικά στο Sport24.gr και τόνισε πως ανεξάρτητα από την έκβαση των συζητήσεων με τον Σωκράτη Κόκκαλη, προσφέρει μέχρι 2.000.000 ευρώ ετησίως, για την έλευση του Ερνέστο Βαλβέρδε ή κάποιου άλλου γνωστού και καλού προπονητή.

Οι εξελίξεις έτρεχαν εκείνη την περίοδο και ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού έβαλε νερό στο κρασί του και ζήτησε γραπτώς τις προτάσεις όσων ενδιαφέρονταν για την ΠΑΕ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν άργησε να απαντήσει και σε λιγότερο από 24 ώρες, τόνισε πως θα συνεισφέρει στην Α.Μ.Κ της ΠΑΕ με 50.000.000 ευρώ, ενώ κάλεσε σε ραντεβού τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Παρά όμως τις διαφωνίες και το παρελθόν των δύο ανδρών, στις 18 Ιουνίου του 2010, ολοκληρώνεται με επιτυχία το μεγάλο deal και μια νέα -ένδοξη- σελίδα στην ιστορία του Ολυμπιακού ξεκινά. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε τα χέρια με τον Σωκράτη Κόκκαλη και πήρε το 67% των μετοχών της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, όμως παρόλα αυτά έπειτα από κοινή απόφαση, στην προεδρία παρέμεινε ο 72χρονος παράγοντας.

Ένας χρόνος Βαγγέλης Μαρινάκης στο τιμόνι του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Το... χτίσιμο μιας νέας αυτοκρατορίας

Κάπου εκεί λοιπόν, ξεκίνησε η εποχή Μαρινάκη στον Ολυμπιακό, με τον νέο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να δηλώνει πως η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά, κάτι που έγινε πραγματικότητα, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Συνολικά, αποκτήθηκε μια ενδεκάδα από ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι, ενώ φυσικά δεν έλειψαν τα "μπαμ", που τόσο αρέσουν στον κόσμο.

Παίκτες όπως ο Μοδέστο, ο Ιμπαγάσα, ο Ρόμενταλ και φυσικά ο Ριέρα, ήταν γεγονός πως έφεραν πολύ μεγάλη αισιοδοξία στο Λιμάνι, καθώς η ποιότητά τους ήταν και είναι αδιαμφισβήτητη. Ιδιαίτερα η μεταγραφή του Ριέρα, τάραξε τα νερά στην ποδοσφαιρική Ελλάδα, καθώς στοίχισε περίπου 20.000.000 ευρώ. Αυτό ήταν το πρώτο μεγάλο δώρο του Βαγγέλη Μαρινάκη στους οπαδούς, που με την σειρά τους γέμισαν το αεροδρόμιο και υποδέχθηκαν μέσα σε αποθέωση του αριστεροπόδαρο άσο.

Ήταν πλέον γεγονός, πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν και είναι διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να δει τον Ολυμπιακό όπως τον ονειρεύεται αυτός και οι φίλαθλοι της ομάδας. Η δήλωσή του στο Sport24.gr πως τα χρήματα που βάζει δεν περιμένει να τα πάρει πίσω, έγινε πράξη, αφού πέρσι οι Πειραιώτες δεν είχαν έσοδα, εκτός από τα εισιτήρια.

Και μέσα σ' όλα αυτά, βάλτε και τις προσθήκες του Γενάρη, όπου αποκτήθηκαν σημαντικοί παίκτες για την ομάδα όπως ο Ραφίκ Τζιμπούρ και ο Γιάννης Μανιάτης, ενώ την 1η Ιουλίου στο ρόστερ θα ανήκει και επίσημα και ο Φρανσίσκο Χαβίτο.

Οι μεταγραφές του Βαγγέλη Μαρινάκη:

1) Φρανσουα Μοδέστο: 19/08/1978 (31 συμμετοχές, 3 γκολ)

2) Αριέλ Ιμπαγάσα: 27/10/1976 (29 συμμετοχές, 1 γκολ)

3) Χοσέ Χολέμπας: 27/06/1984 (31 συμμετοχές, 1 γκολ)

4) Ντένις Ρόμενταλ: 22/07/1978 (23 συμμετοχές, 2 γκολ)

5) Άλμπερτ Ριέρα: 15/04/1982 (28 συμμετοχές, 6 γκολ)

6) Σουμπίνιο: 21/09/1986 (δανεικός στον Πανσερραϊκό: 26 συμμετοχές, 2 γκολ)

7) Κρίστιαν Νέμεθ: 05/01/1989 (4 συμμετοχές - δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου: 13 συμμετοχές, 1 γκολ)

8) Μάρκο Πάντελιτς: 15/09/1978 (24 συμμετοχές, 10 γκολ)

9) Νταβίδ Φουστέρ: 03/02/1982 (31 συμμετοχές, 13 γκολ)

10) Μοϊσές Ουρτάδο: 20/02/1981 (18 συμμετοχές)

11) Τάσος Παπάζογλου: 24/09/1988 (δανεικός στον Πανσερραϊκό: 25 συμμετοχές, 2 γκολ)

12) Ραφίκ Τζιμπούρ: 08/03/1984 (11 συμμετοχές, 7 γκολ)

13) Γιάννης Μανιάτης : 12/10/1986 (9 συμμετοχές)

14) Φρανσίσκο Χαβίτο: 4/11/1983

15) Φράνκο Κοστάνσο: 05/09/1980

16) Ιβάν Μαρκάνο: 23/06/1987

Ένας χρόνος Βαγγέλης Μαρινάκης στο τιμόνι του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Το πρώτο... χαστούκι και ο ερχομός του αρχιτέκτονα

Τα πράγματα όμως δεν ξεκίνησαν ιδανικά και οι δυσκολίες φάνηκαν από το πρώτο κιόλας διάστημα. Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε άδοξα και αναπάντεχα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και αποχαιρέτησε νωρίς νωρίς του Europa League. Οι αλλαγές ήταν ραγδαίες, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης γνώρισε την πρώτη... πίκρα και θέλησε να αλλάξει αμέσως το κλίμα.

Ο Έβαλντ Λίνεν που είχε (προλάβει) να φέρει στο Λιμάνι ο Σωκράτης Κόκκαλης αποτέλεσε παρελθόν, ο τραγικός Ντιόγκο έφυγε στην Βραζιλία και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, θέλησε να κάνει μια νέα αρχή με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στο τιμόνι, ο οποίος αποτέλεσε και αποτελεί αδυναμία του.

Ό,τι δεν κατάφερε ο κύριος Χρυσικόπουλος (τον Ιούνιο είχε αποσπάσει αρνητική απάντηση από το "μυρμήγκι"), το πέτυχε μέσα σε λίγες ώρες ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ξεκίνησε η δεύτερη θητεία του Ισπανού τεχνικού στον "ερυθρόλευκο" πάγκο.

Όλα στην συνέχεια έγιναν πιο εύκολα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς έδωσε τα... κλειδιά της ομάδας στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ήταν σίγουρος για την επιτυχία και εκείνος φρόντιζε, ώστε όλα να δουλεύουν και ρολόι και άπαντες να είναι ικανοποιημένοι.

Οι δηλώσεις που έγιναν πρώτο θέμα

Οι δυσκολίες όμως δεν έπαψαν να υπάρχουν για τον Ολυμπιακού, αφού κάθε αρχή είναι και δύσκολη και ο Βαγγέλης Μαρινάκης το κατάλαβε από τις πρώτες κιόλας ημέρες. Ένα πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στο "Κλεάνθης Βικελίδης", έκανε έξαλλο τον μεγαλομέτοχο των "ερυθρολεύκων" και κάπου εκεί ήρθαν οι πρώτες δηλώσεις.

Η φράση " διαπράχθηκε έγκλημα", έπαιξε για αρκετό καιρό στα ΜΜΕ, έγινε η αφορμή να ξεσπάσει ένα πόλεμος με τον "αιώνιο" αντίπαλο Παναθηναϊκό, ξεκίνησε το παιχνίδι των... κύκλων και ο Γιώργος Δαλούκας δεν ξανασφύριξε από τότε.

Την δεύτερη φορά που ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών έκανε δηλώσεις ήταν μετά τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όπου παραδέχθηκε πως η ομάδα του ευνοήθηκε, αφού έπρεπε να μετρήσει ένα γκολ των Αρκάδων, που ο διαιτητής ακύρωσε.

Η διαιτησία ήταν και πάλι στο προσκήνιο, μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε για λάθη του Κάκου, που όμως θα ήθελε να τα ξαναδεί για να διαπιστώσει την αλήθεια, ενώ εμφανίστηκε υπερήφανος που πανηγύρισε το γκολ του Μιραλάς, μπροστά σε χιλιάδες φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Μια από τις τελευταίες φορές που ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε δημόσια το σχόλιό του μετά από το τέλος ενός αγώνα του Ολυμπιακού, ήταν στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου η ένταση και οι παρεξηγήσεις δεν έλειψαν (με τον Σισέ και άλλους "πράσινους"). Στην συνέχεια, ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας κατάλαβε το λάθος του για τις συγκεκριμένες δηλώσεις και δεν δίστασε να το παραδεχθεί.

Ένας χρόνος Βαγγέλης Μαρινάκης στο τιμόνι του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Ένα με τον κόσμο

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν άργησε να μπει στις καρδιές των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Ο κόσμος είχε το κεφάλι του ήσυχο με τον Μαρινάκη στο τιμόνι και τον Ερνέστο Βαλβέρδε προπονητή και όλα κύλησαν ήρεμα την περασμένη σεζόν στον Πειραιά.

Τα αισθήματα όμως ήταν αμοιβαία, αφού ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, είχε μια ξεχωριστή χημεία και σχέση με τους φίλους της ομάδας. Τρανό παράδειγμα το γεγονός πως στην Τρίπολη παρακολούθησε τον αγώνα δίπλα στον κόσμο και μέσα στην βροχή, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Ολυμπιακό Βόλου, έστω κι αν ο καιρός ήταν καλύτερος.

Ακόμη κι όταν η συμπεριφορά του κόσμου στα παιχνίδια του Ολυμπιακού δεν ήταν η πρέπουσα, ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών έβαζε... χέρι και προσπαθούσε έτσι ώστε να μην ξαναδούμε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" γεγονότα όπως αυτά που έγιναν μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν και παραμένει πάνω απ' όλα φίλαθλος του Ολυμπιακού και αυτό φάνηκε και με την παρουσία του στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ.

Ένας χρόνος Βαγγέλης Μαρινάκης στο τιμόνι του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός είναι ενιαίος και μια οικογένεια

Όπως σας προαναφέραμε και είναι γνωστό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μπήκε στον Ολυμπιακό για να επενδύσει, αλλά επειδή αγαπά πραγματικά την ομάδα και θέλει να την βλέπει πάντα ψηλά, να κατακτά τίτλους και να γίνεται γνωστή στην Ευρώπη. Είναι ένας αληθινός φίλαθλος της ομάδας.

Δεν είναι μόνο τα χρήματα και ο πολύς χρόνος που έχει σπαταλήσει για την ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά και οι πράξεις του, αναφορικά με άλλα τμήματα του συλλόγου. Εδώ και χρόνια άλλωστε, ενίσχυε τον Ερασιτέχνη, ενώ και αυτή την στιγμή προσπαθεί να βοηθήσει, με κινήσεις όπως το φιλικό κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, όπου τα έσοδα πήγαν στον Ερασιτέχνη.

Επιπλέον, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ενωτικός και ασχολείται με τον Ολυμπιακό ως σύλλογο και όχι μονάχα το ποδόσφαιρο. Η δήλωση στήριξης προς τους αδερφούς Αγγελόπουλους, μετά την απώλεια του φετινού πρωταθλήματος στο μπάσκετ, τα λέει όλα.

Άλλη μια ιστορική μέρα

Μια ημερομηνία πάντως που θα θυμάται πάντως ο Βαγγέλης Μαρινάκης (εκτός από την 18η Ιουνίου που πήρε στα χέρια του την ΠΑΕ), θα είναι και η τελευταία μέρα του 2010. Στις 31 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, ο Σωκράτης Κόκκαλης αποχώρησε και επίσημα από την διοίκηση.

Ο 72χρονος επιχειρηματίας, παρέδωσε την προεδρία στον Βαγγέλη Μαρινάκη και έτσι ο Πειραιώτης εφοπλιστής, από τότε είναι και πρόεδρος και μεγαλομέτοχος. Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μια σημαντική και ιστορική μέρα για τον σύλλογο.

Ένας χρόνος Βαγγέλης Μαρινάκης στο τιμόνι του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Το φιλανθρωπικό πρόσωπο του Ολυμπιακού

Εκτός όμως από μεταγραφές, τίτλους και σιγουριά στην ομάδα του Πειραιά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείχνει σε κάθε ευκαιρία και το φιλανθρωπικό πρόσωπο του συλλόγου.

Αποκορύφωμα ήταν σίγουρα το φιλικό που δόθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ανάμεσα σε "Φίλους Ζιντάν και Ρονάλντο" με τους "All Star του Ολυμπιακού", όπου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και τ΄όνομα του Ολυμπιακού έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο πως ο Ζακ Ρόγκ τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Και οι κινήσεις φιλανθρωπίας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ δεν σταματούν εκεί, καθώς δόθηκαν χρήματα και στους πληγέντες του φονικού σεισμού στην Ιαπωνία, ενώ είναι αρκετές και οι δωρεές στις ενορίες του Πειραιά, με σκοπό την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη. Σπουδαίο έργο, που δεν συγκρίνεται με καμία μεταγραφή...

Ένας χρόνος Βαγγέλης Μαρινάκης στο τιμόνι του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Η διπλή επιτυχία του Μαρινάκη

Και πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι και στο πιο πρόσφατο. Ο Ολυμπιακός λοιπόν κατακτά το πρωτάθλημα και επιστρέφει στον θρόνο του, όμως το τοπίο παραμένει θολό σ' ότι αφορά στην θέση του προπονητή. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι μεταξύ Ισπανίας και Ελλάδας και ο κόσμος ανησυχεί για το μέλλον.

Αντίθετα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν αρκετά ήρεμος και ήξερε πως είτε θα καταφέρει να πείσει τον Ισπανό να μείνει στην ομάδα, είτε θα φέρει άλλον στην θέση του εξίσου καλό. Οι κινήσεις του προέδρου της ομάδας ήταν εξαιρετικές. Προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, έκανε υπομονή, φέρθηκε σωστά στον Βαλβέρδε και τελικά τα κατάφερε.

Το "μυρμήγκι" δεν άκουσε τις... σειρήνες από την Ισπανία και ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη και την συμπεριφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη, αποφάσισε να ζήσει το όνειρο του Champions League και να παραμείνει για ακόμη μια σεζόν στον Πειραιά. Αυτή ήταν η πρώτη καλοκαιρινή νίκη του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, αλλά όχι η μόνη και πιθανότατα ούτε η τελευταία.

Το δεύτερο μεγάλο... κόλπο του Βαγγέλη Μαρινάκή έγινε στην υπόθεση παραμονής του Κέβιν Μιραλάς. Ο Ενροτέ ήταν πολύ σκληρός στις διαπραγματεύσεις με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, όλα έδειχναν πως πάμε για... ναυάγιο, όμως λίγο η θέληση του Μιραλάς και λίγο η παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη, έφεραν το γάμο. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και μετά από λίγα λεπτά συμφώνησαν, με αποτέλεσμα ο Βέλγος να συνεχίσει να φορά την φανέλα του Ολυμπιακού και τα επόμενα χρόνια. Πρόκειται για μια εξαιρετική επιτυχία και το σίγουρο είναι πως έρχονται κι άλλες.

Εξίσου σίγουρο είναι πως τα αφιερώματα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα γίνονται για χρόνια, αφού ήρθε για να μείνει στο Λιμάνι. Το όνομά του έχει μπει ήδη στο βιβλίο της ιστορίας του Ολυμπιακού, αφού κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα από την πρώτη κιόλας χρονιά (μονάχα ο Νταϊφάς το είχε πετύχει στο παρελθόν) και ο ίδιος δεν πρόκειται να αφήσει μόνη της και εκτεθειμένη την αγαπημένη του ομάδα. Το όνειρο του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Ολυμπιακό τώρα ξεκινά...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ