ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ένας... άλλος Ολυμπιακός κόντρα στον Πανιώνιο!

Ένας... άλλος Ολυμπιακός κόντρα στον Πανιώνιο!
Ολυμπιακός, Μπέντο, Σεμπά, Ελιουνούσι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Λίφτινγκ" στην ενδεκάδα από τον Πάουλο Μπέντο στο αποψινό ματς με τους “κυανέρυθρους” στο Καραϊσκάκη (26/2, 19.30). Πολλές αλλαγές από τη μεσαία γραμμή και πίσω.

Αυτή τη φορά ο Πάουλο Μπέντο δεν θα κάνει ροτέισον επειδή το θέλει εκείνος. Θα κάνει ροτέισον επειδή το επιβάλλουν ορισμένες καταστάσεις. Με τον Πανιώνιο ήξερε εξ αρχής ότι δεν θα είχε τους Φιγκέιρας και Μποτία που κουβαλούσαν κάρτες και είναι τιμωρημένοι για την αποψινή αναμέτρηση.

Ο δε Ρέτσος παρουσίασε συμπτώματα ίωσης στην τελευταία προπόνηση και αναγκαστικά έμεινε εκτός αποστολής. Αναγκαστικά λοιπόν θα προχωρήσει σε ένα σωρό αλλαγές ο Πορτογάλος τεχνικός, κυρίως από τη μεσαία γραμμή και πίσω. Επίσης, ο Αντρέ Μάρτινς είναι τραυματίας και προφυλάχθηκε για να παίξει στη ρεβάνς με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο την προσεχή Πέμπτη (2/3).

Στην τελευταία προπόνηση, χωρίς να δείξει κάτι το ιδιαίτερο, ο Μπέντο άφησε να εννοηθεί ότι θα ξεκινήσει με Λεάλι και στην αμυντική τετράδα θα έχει τους Παρέδες, Ντα Κόστα, Βιάνα και Ντε Λα Μπέγια. Στα χαφ ο Ρομαό με τον Ανδρούτσο αναμένεται να βρεθούν στην ενδεκάδα, με τους Μπουχαλάκη και Καμπιάσο αυτή τη στιγμή να φαντάζουν αουτσάιντερ.

Ο Φορτούνης επίσης έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει, ενώ για τα “φτερά” ο Σεμπά θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος στο αρχικό σχήμα. Ο Ανσαριφάρντ θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης και μένει να φανεί ποιος από τους Μανθάτη ή Ελιουνούσι θα προτιμηθεί στο άλλο “φτερό” της επιθετικής γραμμής.

Να θυμίσουμε ότι μετά από πολύ καιρό ο Εστεμπάν Καμπιάσο συμπεριλήφθη στην αποστολή. Μια αποστολή που την αποτελούν οι Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Καμπιάσο, Λεάλι, Μανθάτης, Νικολάου, Παρέδες, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χωρίς Ρέτσο και Μαρτίνς κόντρα σε Πανιώνιο
Τι φοβάται ο Μπέντο από τον Πανιώνιο
Τα μεγαθήρια που "προσκύνησαν" τον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ