ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έμμεση επιβεβαίωση για Γκαρθία η ατάκα Μαρινάκη

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πέρασε... γενεές δεκατέσσερις τους παίκτες του Ολυμπιακού, ωστόσο μια ατάκα του μάλλον επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ για το μέλλον του Όσκαρ Γκαρθία στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Η επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού την Μ. Δευτέρα (2/4), βάρεσε τις καμπάνες για τους περισσότερους παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ των Πειραιωτών αυτή τη στιγμή.

Ο διοικητικός ηγέτης των "ερυθρολεύκων" δεν τους χαρίστηκε, είπε πράγματα που ενδεχομένως θα έπρεπε να είχε πει εδώ και πολύ καιρό, ενώ με γνώμονα τον τρόπο που έχει ενεργήσει στο παρελθόν μπορεί κάποιος με ασφάλεια να υποθέσει πως έχει ήδη αποφασίσει να "καθαρίσει" κόσμο και κοσμάκη από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ωστόσο μια ατάκα του Βαγγέλη Μαρινάκη που αφορούσε τους προπονητές της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου που έκατσαν στον πάγκο του Ολυμπιακού, ήταν αυτή που μάλλον επιβεβαίωνε τα τελευταία ρεπορτάζ για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

"Με τη συμπεριφορά σας διώξατε τρεις προπονητές. Ο ένας δεν σας έκανε για την προπόνηση, ο άλλος λέγατε δεν είχε πειθαρχία. Τρεις προπονητές πλήρωσαν αυτά που λέγατε εσείς στους ανθρώπους της ομάδας και αποδείχθηκε τελικά ότι η ευθύνη ήταν δική σας", είπε μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος της πειραϊκής ΠΑΕ, "στολίζοντας" τους παίκτες της ομάδας του.

Στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού στη διάρκεια της φετινής σεζόν ήταν οι Μπέσνικ Χάσι, Τάκης Λεμονής, Χρήστος Κόντης (υπηρεσιακός μαζί με τον Βασίλη Βούζα) και τους τελευταίους τρεις μήνες ο Όσκαρ Γκαρθία.

Η λογική λέει πως όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε πως "με τη συμπεριφορά σας διώξατε τρεις προπονητές", μέσα σε αυτούς δεν μπορεί να είναι ο Χρήστος Κόντης, αφού ουδέποτε τέθηκε θέμα μονιμοποίησης του, ούτε φυσικά πρόλαβε να... φαγωθεί.

Επομένως η ατάκα αφορά τον Όσκαρ Γκαρθία. Ούτως ή άλλως το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών ήθελε τον Ισπανό τεχνικό να αποχαιρετά τους Πειραιώτες με το τέλος της σεζόν και η αναφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ουσιαστικά μια έμμεση επιβεβαίωση για το μέλλον του νυν προπονητή των "ερυθρολεύκων".

Κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση του τεχνικού που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τώρα δες τον καθρέφτη...
Στις 4 Μαρτίου άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για Γκαρθία
Η ερμηνεία των "κεραυνών" του Μαρινάκη
Κεραυνοί Μαρινάκη: "Θα παίξουμε με την Κ20 και ελάχιστους από εσάς"
Ποιοι να παραμείνουν στον Ολυμπιακό;
Βάλνερ: "Ο Ολυμπιακός έχει τους σωστούς ανθρώπους"
Μιλόγεβιτς, Πέδρο Μαρτίνς και... Μίτσελ (;) για Ολυμπιακό!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ