ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εμενίκε: "Ληστεύονται ξένοι παίκτες στην Αθήνα και κανείς δε νοιάζεται"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / ÅÌÅÍÉÊÅ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Εμενίκε EUROKINISSI SPORTS

Ο Εμάνουελ Εμενίκε έκανε ποστάρισμα απόγνωσης στο twitter για το "κύμα" ληστειών με θύματα ξένους ποδοσφαιριστές, λέγοντας πως δε νοιάζεται κανένας και πως ο ίδιος δεν μπορεί να κοιμηθεί εύκολα τα βράδια.

Δεν είναι λίγα τα κρούσματα με ληστείες σε σπίτια ξένων ποδοσφαιριστών το τελευταίο διάστημα. Στο στόχαστρο έχουν μπει και παίκτες του Ολυμπιακού όπως οι Εμενίκε, Καρσελά, Ομάρ και Οτζίτζα-Οφόε, οι οποίοι έχουν δει τα σπίτια τους να γίνονται έρμαια σπείρας ληστών.

Ο Νιγηριανός στράικερ των Πειραιωτών έκανε σχετικό ποστάρισμα στο λογαριασμό του στο twitter, εκφράζοντας τους φόβους του και το παράπονό του, λέγοντας πως δε νοιάζεται κανένας και πως ο ίδιος δεν μπορεί να κοιμηθεί εύκολα τα βράδια.

"Ξένοι παίκτες ληστεύονται σχεδόν καθημερινά στην Αθήνα και κανένας δε νοιάζεται. Από τότε που λήστεψαν εμένα, πέντε ξένοι παίκτες έχουν βιώσει κάτι τέτοιο και ουδείς θα νοιαστεί μέχρι να σκοτωθεί κάποιος. Μέσα στο σπίτι μου δεν μπορώ να κοιμηθώ 100% τα βράδια και είναι μεγάλο κρίμα", έγραψε ο Εμενίκε.

Θυμίζουμε βέβαια ότι τον περασμένο μήνα, όταν έγινε η διάρρηξη στο σπίτι του Καρσελά, η ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε σε διαρκή επαφή με τις Αρχές μετά τα συνεχόμενα κρούσματα σε σπίτια "ερυθρολεύκων", ενώ μέσω εταιρείας security προσφέρει ήδη έξτρα φύλαξη στις οικίες για να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να νιώθουν περισσότερο ασφαλείς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ