ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελιουνούσι: "Σεβόμαστε τους οπαδούς και τους εαυτούς μας"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι τόνισε ότι ο Ολυμπιακός απάντησε στα χτυπήματα που δέχτηκε εσχάτως και χαρακτήρισε πολύ σημαντική την πρόκριση επί της Οσμάνλισπορ. "Τρομερό διπλό", τόνισε ο Ρέτσος στις δηλώσεις του.

Ο Νορβηγός διεθνής εξτρέμ στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε ο Ολυμπιακός μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, περιέγραψε τη φάση του τέρματος που πέτυχε (ανήμερα των γενεθλίων του) και τόνισε πως όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος στους 16 του Europa League, οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελιουνούσι μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στην Άγκυρα επί της Οσμάνλισπορ:

-Το σχόλιό του για το ματς:

Είναι πολύ σημαντικό ότι ξανά βρήκαμε αυτό το ομαδικό πνεύμα. Απαντήσαμε σε αυτά τα χτυπήματα και κυρίως μετά την ήττα από την ΑΕΚ και δείξαμε ότι σεβόμαστε τους πάντες σ’ αυτή την ομάδα, σ’ αυτό τον Σύλλογο, τους οπαδούς και φυσικά τους εαυτούς μας.

Αποδείξαμε απόψε ότι ήμαστε σε θέση να αντιδρούμε μετά από κάποια αρνητικά αποτελέσματα. Είναι πάρα πολύ σημαντική η πρόκριση και δείξαμε το ομαδικό μας πνεύμα.

-Για το γκολ που σημείωσε:

Το timing ήταν καταπληκτικό, όχι μόνο βεβαίως για το πώς κατάφερε να επιτευχθεί αυτό το γκολ γιατί ήρθε τη στιγμή που πιεζόμασταν περισσότερο στην άμυνα. Μπορέσαμε να απαντήσουμε και κυρίως να δημιουργήσουμε αυτή την ευκαιρία που μετατρέψαμε σε γκολ.

Ήταν μία πολύ σημαντική φάση και κυρίως εγώ γνωρίζω ότι όταν παίρνουμε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, πρέπει να τρέξω όσο γίνεται πιο γρήγορα να προλάβω και να μπω στους χώρους και να πάρω κυρίως τον χρόνο στους αντιπάλους μας.

Ήταν μία εξαιρετική μπαλιά του Κώστα Φορτούνη για τον Θανάση Ανδρούτσο, ο οποίος κατάφερε να ντριμπλάρει τον αντίπαλό του εξαιρετικά και εγώ βρέθηκα μπροστά από τον αντίπαλό μου, τον πρόλαβα γιατί είδα ότι θα μπορούσε να μου κάνει την μπαλιά και μπόρεσα και εγώ να πετύχω αυτό το γκολ.

-Για το ποιον αντίπαλο προτιμάει στην αυριανή κλήρωση:

Δεν έχει σημασία ποιον αντίπαλο θα αντιμετωπίσουμε. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι μπορέσαμε και περάσαμε στην επόμενη φάση και κυρίως τώρα να μπορέσουμε να γιορτάσουμε αυτή την επιτυχία, να διασκεδάσουμε μεταξύ μας που θα βρεθούμε με τους συμπαίκτες μου και από εκεί και πέρα από αύριο θα σκεφτούμε κάτι διαφορετικό.

Θα σκεφτούμε τον επόμενο αντίπαλο όποιος και να είναι αυτός, δεν έχει σημασία εμείς θέλουμε απλά να καταφέρουμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο.

ΡΕΤΣΟΣ: "ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΙΠΛΟ"

Από την πλευρά του, ο Ρέτσος τόνισε τα εξής:

"Ήταν ένα τρομερό διπλό. Πήραμε μια νίκη που μας έδωσε την πρόκριση. Μετά από το κακό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ, ήταν αυτό που χρειαζόμασταν. Τώρα, έχουμε το ματς με τον Πανιώνιο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη, που την αφιερώνουμε σε έναν άνθρωπο που αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Είχαμε την υπεροχή του αγώνα και ήμασταν αρκετά καλοί. Με τα τρανζίσιον που κάναμε και τις συνεργασίες που είχαμε, τα καταφέραμε και έμπαιναν τα γκολ το ένα μετά το άλλο.

Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και το 100% για να περάσουμε. Σίγουρα, θέλουμε να παίζουμε με μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Τώρα, κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Πανιώνιο την Κυριακή.

Δεν θα τον έκοβα ούτε εγώ. Είναι τρομερή η ενέργεια που κάνει, ατομική προσπάθεια πολύ μεγάλου επιπέδου. Και ο Μανθάτης και ο Νικολάου, όποτε μπαίνουν μέσα, κάνουν πολύ μεγάλα ματς. Όλα τα παιδιά είμαστε πολύ χαρούμενοι που παίζουμε στην πρώτη ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να παραμείνουμε".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ