ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελιουνούσι: "Ο Μπέντο άφηνε εκτός σημαντικούς παίκτες"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Ελιουνούσι EUROKINISSI SPORTS

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Ταρίκ Ελιουνούσι, μίλησε σε ΜΜΕ της Νορβηγίας για την αποχώρηση του Πάουλο Μπέντο από την τεχνική ηγεσία, λέγοντας ότι άφηνε εκτός μερικούς από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές.

Στην αποστολή της Εθνικής Νορβηγίας είναι ενσωματωμένος ο Ταρίκ Ελιουνούσι. Η ομάδα του αντιμετωπίζει στις 21.45 τη Βόρεια Ιρλανδία και ο εξτρέμ του Ολυμπιακού έχει κληθεί από τον ομοσπονδιακό του προπονητή, Λαρς Λάγκερμπακ.

Ο 29χρονο ς μίλησε σε ΜΜΕ της χώρας του για την αντικατάσταση του Πάουλο Μπέντο στην τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών. Ο Νορβηγός είπε για τον Πορτογάλο: " Έκανε εχθρούς. Άφηνε στον πάγκο σημαντικούς παίκτες για την ομάδα και για τον κόσμο. Αυτό δεν ήταν ποδοσφαιρικά σοφό. Μετά, θα έπρεπε να φέρνει καλά αποτελέσματα.

Αν έχανε παιχνίδια, θα ήταν δύσκολο. Έτσι είναι στην Ελλάδα. Όταν πηγαίνεις καλά, είσαι βασιλιάς. Αν όχι, υπάρχει πρόβλημα". Ο μεσοεπιθετικός των "ερυθρόλευκων" ρωτήθηκε για το γεγονός ότι οι παίκτες κατηγορήθηκαν πως δεν έχουν καλή φυσική κατάσταση και απάντησε: " Για εμένα, αυτό δεν ισχύει. Ήμασταν καλά από άποψη φυσικής κατάστασης".

Για την έλευση νέου προπονητή, ο διεθνής Νορβηγός υποστήριξε: " Αντικαταστήσαμε τον προπονητή και τώρα έχουμε νέο όσο είμαι εδώ. Πίστευα πως αυτός που ήταν πριν, θα καθόταν έως το τέλος της σεζόν, για τα πέντε ματς που υπήρχαν, συν τους ημιτελικούς στο Κύπελλο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ