ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελευθερόπουλος: "Δεν είναι έτοιμος ο Τουρέ, αλλά η εμπειρία του είναι ζωτικής σημασίας"

Ελευθερόπουλος: "Δεν είναι έτοιμος ο Τουρέ, αλλά η εμπειρία του είναι ζωτικής σημασίας"
Ελευθερόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε σχολίασε την επικείμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μίλαν, τις πρώτες εικόνες των ερυθρόλευκων, αλλά και την κατάσταση του Τουρέ.

Το βράδυ της Πέμπτης (04/10, 19.55) ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Ιταλία απέναντι στη Μίλαν. Έτσι, οι Ιταλοί συνάδελφοι έψαξαν να βρουν ανθρώπους για να τους μιλήσουν σχετικά με την κατάσταση των ερυθρόλευκων.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αν μη τι άλλο έχει εικόνα από το παιχνίδι του Ολυμπιακού και κλήθηκε να το αναλύσει στους Ιταλούς.

Ο Έλληνας κόουτς σχολίασε την επικείμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μίλαν, τις πρώτες εικόνες των ερυθρόλευκων, αλλά και την κατάσταση του Τουρέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο "tuttomercato":

Για το τι να περιμένουμε από τον Ολυμπιακό σήμερα: "Η προηγούμενη χρονιά ήταν καταστροφική, φέτος τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα, η ομάδα παίζει καλά, ίσως δυσκολεύεται λίγο περισσότερο απ' ότι έπρεπε, ειδικά στο να βάλει γκολ"

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ: "Παραδόξως, αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα είχε πολλές ευκαιρίες και "τιμωρήθηκε" από ένα λίγο παράξενο αυτογκόλ. Ακόμη και η ισοπαλία θα ήταν άδικη, πόσο μάλλον να χάσει".

Για το ποιους παίκτες αξίζει να προσέξει κανείς: "Ένας παίκτης που θαυμάζω πολύ είναι ο Φορτούνης, πλέι μέικερ και στην εθνική ομάδα. Υπάρχει και ο Ποντένσε, ο οποίος παίζει σε όλη την πτέρυγα και είναι πολύ γρήγορος και ικανός στο ένας εναντίον ενός. Και μπορώ να προσθέσω και έναν παλιό γνώριμο του ιταλικού ποδοσφαίρου, τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο".

Για την κατάσταση του Γιάγια Τουρέ: "Μέχρι στιγμής δεν έχει χρησιμοποιηθεί, εκτός από έναν αγώνα κυπέλλου. Δεν είναι σωματικά έτοιμος και χρειάζεται ένα μήνα για να βρεθεί σε ικανοποιητική κατάσταση, όμως νομίζω ότι απόψε θα μπορούσε να παίξει. Σε διεθνές επίπεδο, η εμπειρία του, είναι ζωτικής σημασίας"

Για τον Πέδρο Μαρτίνς: "Πρέπει να περιμένουμε, πριν τον αξιολογήσουμε. Αυτό που έχει δείξει είναι ότι προσπαθεί να ασκήσει πίεση στις μεγάλες ομάδες, αλλά αυτό μερικές φορές επιτρέπει στους αντιπάλους να χτυπήσουν στην κόντρα και με αργούς αμυντικούς πίσω δημιουργούνται κίνδυνοι για τον Ολυμπιακό. Για το λόγο αυτό πιστεύω ότι εναντίον της Μίλαν θα δούμε κάτι διαφορετικό".

Για το εάν μπορεί ο Ολυμπιακός να απειλήσει τη Μίλαν: "Υπάρχει μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από το ματς με τον ΠΑΟΚ και μετά παίζει με την ΑΕΚ, ένα ματς ιδιαίτερο και για τους οπαδούς. Πιστεύω ότι η προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα και όχι το Europa League. Είμαι περίεργος να δω τις επιλογές του Μαρτίνς αν και μέχρι τώρα δεν φαινόταν και πολύ υπέρ του ροτέισιον".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ