ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελευθεριάδης: "Να μην είναι κομπάρσοι"

Ελευθεριάδης: "Να μην είναι κομπάρσοι"

Ο τεχνικός Διευθυντής των ποδοσφαιρικών ακαδημιών του Ολυμπιακού, Θόδωρος Ελευθεριάδης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και αναφέρθηκε στο σεμινάριο που πραγματοποιείται στο Ρέντη και τις ακαδημίες των “ερυθρολεύκων”.

Ο τεχνικός Διευθυντής των ποδοσφαιρικών ακαδημιών του Ολυμπιακού, Θόδωρος Ελευθεριάδης, φιλοξενήθηκε στο Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή “Μην ξεχάσεις το κασκόλ”, με τους Θοδωρή Ρούσσο και Ηλία Ευταξία. Ο κ. Ελευθεριάδης αναφέρθηκε στο σεμινάριο που πραγματοποιείται στο Ρέντη και τις ακαδημίες των “ερυθρολεύκων”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το σεμινάριο που είναι σε εξέλιξη στο Ρέντη:
“Είναι ένα σεμινάριο όπου προσπαθούμε να παρέχουμε όλη την υποστήριξη στο δίκτυο σχολών του Ολυμπιακού, γι” αυτό και συμμετέχουν περισσότεροι από 150-200 σύνεδροι. Αρχικά στο πρόγραμμα της ημέρας είχαμε το θεωρητικό μέρος και τώρα περιμένουμε να σταματήσει η βροχή για να προχωρήσουμε στο πρακτικό μέρος”.

Τα θέματα που συζητούνται στο σεμινάριο:
“Κλείνουμε 15 χρόνια από την ίδρυση των σχολών. Τα θέματα είναι χωρισμένα σε δύο ενότητες, το καθαρά ποδοσφαιρικό και το κομμάτι που αφορά το ιατρικό, τους ψυχολόγους, την διατροφή, τα εργομετρικά κλπ. Αρχικά θα αναλύσουμε θέματα που αφορούν την τακτική και στη συνέχεια την φυσική κατάσταση με τους γυμναστές και αύριο θ” ασχοληθούμε με την διατροφή, τα εργομετρικά και την πρόληψη στο γήπεδο”.

Για το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο:
“Αυτό ήταν από την Aspire academy του Κατάρ, πέρυσι έγινε στο Παρίσι. Φέτος είχαμε πολλές συναντήσεις και συζητήσεις, ενώ εγώ συμμετείχα και σε συζητήσεις για το μοντέρνο ποδόσφαιρο στις ακαδημίες”.

Για το πλάνο των ακαδημιών του Ολυμπιακού:
“Από την περασμένη σεζόν έχουμε Κ8, Κ9 και Κ10. Έχουμε κάνει κάποιες επιλογές πέρυσι και φέτος ξαναγίνονται για να επιλέξουμε κάποια παιδιά να μπουν στα αγωνιστικά γκρουπ. Είναι ευκαιρία για τα παιδιά να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και αν ξεχωρίσουν θα μιλήσουμε με τις ομάδες τους για να ενταχθούν στις ακαδημίες”.

Για την Κ19 του συλλόγου:
“Είμαστε ικανοποιημένοι από την Κ19, έχουμε ξεκινήσει καλά στο Πρωτάθλημα και το Youth League. Είναι δύσκολο να επιτευχθεί η επιτυχία της περασμένης σεζόν, όμως έχουμε έμπειρους προπονητές και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στα παιδιά τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να φθάσουν στην επιτυχία. Η δική μου χαρά είναι να βλέπω αυτά τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά στις προπονήσεις και να μην θέλουν να είναι κομπάρσοι”.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ