ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Έλαμψε" ο 21χρονος παίκτης του Ολυμπιακού, Λάζαρ Ραντιέλοβιτς, στη νίκη της Ραντνίτσκι

"Έλαμψε" ο 21χρονος παίκτης του Ολυμπιακού, Λάζαρ Ραντιέλοβιτς, στη νίκη της Ραντνίτσκι

Η Ραντνίτσκι Νις συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία της στο πρωτάθλημα Σερβίας, με τον Λάζαρ Ραντιέλοβιτς να την οδηγεί σε σπουδαίο "διπλό" με ανατροπή στην έδρα της Ράντνικ. (video)

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε 550.000 ευρώ στην Ραντνίτσκι Νις (η πιο ακριβή πώληση στην ιστορία της σερβικής ομάδας) τον περασμένο Αύγουστο για να αποκτήσει τα πλήρη δικαιώματα του Λάζαρ Ραντιέλοβιτς και μοιάζει να έχει χτυπήσει "φλέβα χρυσού" με τον 21χρονο εξτρέμ.

Ο Ραντιέλοβιτς έμεινε δανεικός στη σερβική ομάδα και πρωταγωνιστεί στην εντυπωσιακή πορεία της Ραντνίτσκι στο πρωτάθλημα Σερβίας (2η στη βαθμολογία με ρεκόρ 6Ν-2Ι-1Η) και το Σάββατο (22/9) την οδήγησε σε σπουδαία ανατροπή και νίκη εκτός έδρας απέναντι στην Ράντνικ.

Η Ραντνίτσκι ήταν πίσω στο σκορ μέχρι το 71', λεπτό στο οποίο ισοφάρισε ο Ραντιέλοβιτς, που στο 83' έδωσε την ασίστ στον Στανισάβλιεβιτς για το γκολ νίκης και το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας του στο Stadion FK Radnik στη Σουρντούλιτσα.

Νωρίτερα τον Σεπτέμβρη ο 21χρονος εξτρέμ είχε σημαντική συμβολή στην πρόκριση της εθνικής Σερβίας στα τελικά του Euro U-21, ενώ πρόσφατα δήλωσε πως όταν υπέγραψε στον Ολυμπιακό δεν κοιμήθηκε για τρεις μέρες.

Δείτε στο video που ακολουθεί το γκολ (2.10'') και την ασίστ (3.00'') του Ραντιέλοβιτς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ