ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελαμπντελαουί: "Πρέπει να είμαστε επαγγελματίες πάντα"

Ελαμπντελαουί: "Πρέπει να είμαστε επαγγελματίες πάντα"
Ομάρ Ελαμπντελαουί EUROKINISSI

Στην εξαιρετική εικόνα του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναιτωλικό και στον επαγγελματισμό όλων στην ομάδα του στάθηκε σε δηλώσεις του ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Δείτε και την παρακάμερα από την ερυθρόλευκη νίκη στο Αγρίνιο.

Σε δηλώσεις του στο Olympiacos TV μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί που έχει μπροστά του καυτό καλοκαίρι, στάθηκε στην εξαιρετική εικόνα της ομάδας του και στον επαγγελματισμό όλων των παικτών στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

"Παίξαμε πάρα πολύ επαγγελματικά, από την αρχή ως το τέλος του παιχνιδιού. Ξέραμε ότι ο Παναιτωλικός μπορούσε να μας απειλήσει, διαθέτει πολύ καλούς επιθετικούς ποδοσφαιριστές. Έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί. Το κάναμε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Είχαμε πάρα πολύ καλή απόδοση και το γεγονός ότι σκοράραμε πέντε γκολ, αλλά κρατήσαμε και το μηδέν στην άμυνα, δείχνει πώς κάναμε ένα πολύ ολοκληρωμένο παιχνίδι", ανέφερε για την εικόνα της ομάδας του.

Για το κίνητρο που μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός, σχολίασε: "Αποδείξαμε και στο Αγρίνιο πώς πρέπει να είμαστε επαγγελματίες πάντα… Οποιαδήποτε κι αν είναι η κατάσταση, εμείς πρέπει πάντα να παίζουμε για τη νίκη. Κάναμε ακριβώς αυτό. Δεν έχει σημασία ποιες ήταν οι δυσκολίες της κάθε στιγμής. Εμείς πρέπει να είμαστε πάντα επαγγελματίες και να έχουμε υψηλό κίνητρο και σήμερα το αποδείξαμε".

Η ΠΑΡΑΚΑΜΕΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Δείτε και την παρακάμερα που ετοίμασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η... άλλη ματιά της νίκης των Πειραιωτών, που συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ