ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελαμπντελαουί: "Πιστεύουμε για την πρόκριση στο Champions League"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αναγνώρισε με δηλώσεις του στον Sport24 Radio 103,3 τη δυσκολία του ομίλου του Champions League, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα παλέψουν για την πρόκριση.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για τη νίκη των "ερυθρολεύκων" επί της Λαμίας, τη μετάβαση από τη Ριέκα στο Περιστέρι και την κλήρωση των ομίλων του Champions League.

Για το παιχνίδι με τη Λαμία: "Ήταν δύσκολο ματς, αλλά κι εμείς το κάναμε πιο δύσκολο. Είχαμε την ποιότητα να βάλουμε και δεύτερο και τρίτο γκολ. Δεν το κάναμε, έτσι έγινε πιο εύθραυστο το αποτέλεσμα. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη".

Για τις υποχρεώσεις της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη: "Είμαστε πολλοί παίκτες, οπότε υπάρχει η δυνατότητα για ροτέισον. Οπότε, θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και στις τρεις διοργανώσεις".

Για τη δυσκολία του να μείνουν προσγειωμένοι μετά την πρόκριση επί της Ριέκα: "Δεν είναι τίποτα, το έχουμε συνηθίσει. Είμαστε επαγγελματίες. Εντάξει, είμαστε χαρούμενοι που θα είμαστε στους ομίλους του Champions League, αλλά είναι υποχρέωσή μας να παραμείνουμε προσγειωμένοι".

Για τις πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Champions League: "Η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι μπορούμε. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και την καλύτερη δυνατή θέση στον όμιλο".

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει δώσει προτεραιότητα σε κάποια από τις τρεις διοργανώσεις στις οποίες μετέχει: "Δεν υπάρχει προτεραιότητα, θέλουμε να τα πάμε καλά και στις τρεις".

Για το πόσο τον βοήθησε η εμπειρία του στην Premier League: "Όπως και η Bundesliga, έτσι και η Premier League αποτέλεσαν σχολείο για εμένα. Με βελτίωσαν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ