ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελαμπντελαουί: "Περήφανος που ήμουν αρχηγός της ομάδας"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το περιβραχιόνιο του αρχηγού φόρεσε κόντρα στη Ριέκα ο Ελαμπντελαουί και εξέφρασε την περηφάνια του που ηγήθηκε τον Πειραιωτών κόντρα στους Κροάτες. Το μήνυμα των Ανδρούτσου, Κούτρη και Ζιλέ.

Με τον Μποτία τραυματία και εκτός αποστολής και τον Φορτούνη στον πάγκο, το περιβραχιόνιο πέρασε στο μπράτσο του Ελαμπντελαουί στην αναμέτρηση με την Ριέκα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το γεγονός που συνδυάστηκε με τη νίκη των "ερυθρολεύκων".

"Περήφανος που ήμουν αρχηγός της ομάδας σε μια σπουδαία εμφάνιση χθες βράδυ. Ακόμη έχουμε δουλειά να κάνουμε, συνεπώς θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για τον επαναληπτικό.

Ευχαριστούμε, όπως πάντα, το φανταστικό κοινό μας για την υποστήριξε. Πάμε Ολυμπιακέ!", ήταν το μήνυμα του Νορβηγού διεθνή μπακ μέσω instagram.

Περισσότερο περιεκτικός ο Θανάσης Ανδρούτσος, χρησιμοποίησε το μότο του Ολυμπιακού, γράφοντας "συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε".

"Ένα βήμα μακριά από τα αστέρια", το μήνυμα του Λεονάρντο Κούτρη μετά τη νίκη με σκορ 2-1 κόντρα στη Ριέκα.

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ από την πλευρά του έγραψε για την αντίδραση της ομάδας, την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, το ντεμπούτο του και την αίσθηση του Champions League: "Είναι όμορφο να επιστρέφεις στο Champions League. Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς, αλλά έχω εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα. Σχετικά με το χθεσινό παιχνίδι, ήταν ευχάριστο που έκανα το επίσημο ντεμπούτο μου με τον Ολυμπιακό σε αγώνα Champions League. Σπουδαία αντίδραση από όλη την ομάδα. Δεν τα παρατάμε ποτέ. Και τι φοβερή ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους μας! Θύρα 7!"

Proud to have captained the team in a great performance last night. There is still work to be done, so we need to keep our focus for the second leg. Thanks as always to our fantastic fans for their support. Pame Olympiacos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Omar Elabdellaoui (@omarelabdellaoui) στις

We keep on dreaming !! #championsleague #olympiacosfc #passion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanasis Androutsos (@thanasis.androu) στις

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ