ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελαμπντελαουί: "Ο Μαρτίνς με πίστεψε και μου τόνωσε την αυτοπεποίθηση"

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς και στο πόσο τον βοήθησε στο να παρουσιάζεται βελτιωμένος την φετινή σεζόν.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, σε συνέντευξή του στο νορβηγικό σάιτ "Nettavisen.no", αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση του με τον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς και στο πόσο τον βοήθησε στο να παρουσιάζεται βελτιωμένος την φετινή σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Για το ότι αγωνίζεται βασικός με τον Ολυμπιακό και την εθνική του, σχολίασε πως "είναι πολύ καλό από κάθε άποψη. έχω μπει σε μια σειρά, παίζω και νιώθω καλά και είμαι εκεί που θεωρώ ότι πρέπει να είμαι. Είναι πρόβλημα αν μια παίζεις και μια δεν παίζεις".

Για τους τραυματισμούς του, ανέφερε ανάμεσα σε άλλα πως "ό,τι έγινε, έγινε και είναι καλό για όλους που γύρισα δυνατός".

Για τον Πέδρο Μαρτίνς, ανέφερε πως "μου τόνωσε την αυτοπεποίθηση και με πίστεψε. Μου άρεσε πολύ που ήταν ένας προπονητής τόσο σίγουρος και ξεκάθαρος στο τι πίστευε και ήθελε. Μου έδειξε πόσο με θέλει και ότι με προόριζε για αρχηγό. Μου έδειξε πόσο σημαντικός είμαι, αγωνίστηκα τόσα παιχνίδια και θα έπαιζα οπουδήποτε για εκείνον".

Ο Ομάρ είπε ακόμα ότι "στήριξα τον προπονητή, τον στηρίζω και επέλεξα να σταθώ δίπλα του. Είχα τόσους τραυματισμούς, αλλά η ομάδα ήταν δίπλα μου και επέλεξα να μείνω στον Ολυμπιακό. Χαίρομαι πολύ που το έκανα. Ποτέ δεν ξέρεις μία καινούργια κατάσταση με νέο προπονητή σε μία ομάδα. Όταν είδα πως με καταλαβαίνει και τον καταλαβαίνω, ήμουν αποφασισμένος να μείνω".

Για τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, τόνισε ότι "έπρεπε να πάρουμε το μάξιμουμ σε αυτά τα ματς. Έπρεπε να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα βγάζει καλή εικόνα στο γήπεδο, αλλά κάποιες φορές δεν σκοράρουμε εύκολα".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ