ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελαμπντελαουί: "Η καρδιά μου συνεχίζει να είναι με τον Ολυμπιακό"

Ελαμπντελαουί: "Η καρδιά μου συνεχίζει να είναι με τον Ολυμπιακό"

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι πλέον παίκτης της Χαλ αλλά μέσω instagram έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα για τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η καρδιά του παραμένει με τους Πειραιώτες.

Στην Premier League θα αγωνιστεί για τους επόμενους 6 μήνες (τουλάχιστον) ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, καθώς από την Παρασκευή (20/1) ανήκει και επίσημα στη Χαλ, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Ο Ελαμπντελαουί αποχώρησε από το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, αλλά μέσω instagram έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα για τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η καρδιά του παραμένει με τους Πειραιώτες.

"Μετά από δυόμιση υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό, όπου κερδίσαμε μαζί τρόπαια και βίωσα ένα από τα όνειρα μου να παίξω στο Champions League, τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να βιώσω ένα ακόμη όνειρο μου, να παίξω στην Premier League. Τους επόμενους 6 μήνες θα είμαι μέλος της Χαλ.

Η καρδιά μου φυσικά συνεχίζει να είναι με τον Ολυμπιακό. Εύχομαι τα καλύτερα για το υπόλοιπο της σεζόν στο κυνήγι του 44ου τίτλου.

Τώρα πρέπει να συγκεντρωθώ στον τεράστιο στόχο να προσπαθήσω να βοηθήσω την Χαλ να παραμείνει στην Premier League", έγραψε χαρακτηριστικά ο Νορβγηός διεθνής και λίγα λεπτά ανέβασε μια δεύτερη φωτογραφία, με τη φανέλα της Χαλ, όπου έγραψε:

"Χαρούμενος που υπέγραψα στην Χαλ. Ενθουσιασμένος και συγκεντρωμένος στην πρόκληση που με περιμένει".

Happy to sign with Hull. Excited and focused for the challenge ahead.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Omar Elabdellaoui (@omarelabdellaoui) στις

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ