ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελαμπντελαουί: "Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε στον Τύπο της Νορβηγίας για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, ενώ ο μάνατζέρ του ανέφερε πως βρίσκεται σε επαφές με αρκετές ομάδες για τον διεθνή δεξιό μπακ.

Μια από τις εκκρεμότητες στον Ολυμπιακό είναι η παραμονή, ή μη, του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο αρχηγός των "ερυθρόλευκων" έχει εκφράσει αρκετές φορές την πρόθεσή του να μείνει, αλλά συμφωνία μέχρι στιγμής δεν υπάρχει.

Ο ίδιος ανέφερε σε ΜΜΕ της Νορβηγίας: "Συμφωνήσαμε να γίνει επιμήκυνση του συμβολαίου μου, για να μπορέσω να αγωνιστώ στο Europa League τον Αύγουστο. Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις, για να είμαι ειλικρινής. Έχω παίξει πολλά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Έχω παίξει επίσης σε πολλά και σημαντικά ματς στην Ευρώπη. Θέλω να συνεχίσω να παίζω σε υψηλό επίπεδο, αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου.

Το τελευταίο διάστημα παίζω συνεχώς και μάλιστα κάνω πολύ καλές εμφανίσεις. Υπάρχει πνεύμα νικητή στον Ολυμπιακό. Πρέπει να είσαι νικητής για να παίζεις στον Ολυμπιακό. Ως αρχηγός, στόχος μου είναι να οδηγήσω την ομάδα στους τίτλους σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τα υπόλοιπα είναι θέματα που χειρίζονται οι μάνατζέρ μου".

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Ελαμπντελαουί, Mikail Adampour, είπε: "Είναι αλήθεια ότι βρισκόμαστε σε διάλογο με ομάδες στην Ευρώπη. Εχουμε προχωρήσει πολύ τη διαδικασία των συζητήσεων. Ο Ομάρ είναι αρχηγός του Ολυμπιακού και της εθνικής Νορβηγίας. Παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και το ενδιαφέρον γι' αυτόν είναι έντονο. Δεν μπορώ όμως να πω περισσότερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Ίντερ ετοιμάζει "μπάσιμο" για τον Καμαρά
Βαλμπουενά: "Καλή ομάδα η ΑΕΚ, αλλά ο Ολυμπιακός είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ