ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελαμπντελαουί: "Απογοητευτική σεζόν αλλά είμαστε ακόμη Ολυμπιακός"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ και τον πάγκο, τα επεισοδιακά ντέρμπι στην Τούμπα και το μέλλον του στον Ολυμπιακό μίλησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί σε νορβηγικό ΜΜΕ.

Ο δεξιός μπακ - χαφ των "ερυθρολεύκων" υποστήριξε πως παρά την απογοητευτική σεζόν ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να αποτελεί την κυρίαρχη ομάδα στην Ελλάδα, ξεκαθάρισε πως μαζί με την οικογένεια του αισθάνονται πολύ καλά στην Ελλάδα και άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για το μέλλον του.

"Δεν φτάσαμε κοντά σε αυτό που πραγματικά είμαστε. Αυτή είναι η τέταρτη σεζόν μου στον σύλλογο και κερδίζαμε το πρωτάθλημα κάθε χρόνο, εκτός από τη φετινή σεζόν. Αποτελούμε ξεκάθαρα την κυρίαρχη ομάδα στην Ελλάδα και πήγαμε καλά στην Ευρώπη.

Η φετινή χρονιά όμως ήταν απογοητευτική", τόνισε ο Ελαμπντελαουί μιλώντας στην ιστοσελίδα " www.nettavisen.no" και υποστήριξε πως είναι δύσκολο να ξεχωρίσει τον λόγο που τα πράγματα στράβωσαν φέτος στον Ολυμπιακό.

"Τίποτα δεν είναι εύκολο και υπήρξαν πολλές αλλαγές, τόσο σε παίκτες όσο και στο πόστο του προπονητή. Δεν είναι κάτι απλό να διαμορφώνεται ένα γκρουπ όσο γρήγορα απαιτεί ένας προπονητής.

Ωστόσο ο σύλλογος κάνει κάποιες επιλογές, τις οποίες οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να σέβονται και να δουλεύουν σε αυτή τη βάση".

Για τις πέντε αλλαγές στον πάγκο:

"Είναι εύκολο να κατηγορείς τον έναν ή τον άλλον, αλλά η αλήθεια είναι ότι απλώς δεν είμαστε όσο καλοί θα έπρεπε. Ο λόγος που κυριαρχήσαμε όλα αυτά τα χρόνια είναι πως δουλεύαμε πολύ σκληρά για να το πετύχουμε και δείχναμε την ποιότητα μας στον αγωνιστικό χώρο".

Για τα επεισόδια στην Τούμπα στα ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - ΑΕΚ:

"Έγιναν πολλά, όμως δεν μπορώ να πω ότι αυτά τα επεισόδια είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο πραγματοποιήσαμε μια άσχημη σεζόν. Είμαστε Ολυμπιακός και τίποτα πέρα από τη νίκη δεν είναι αρκετό".

Για το μέλλον του στο Λιμάνι:

"Έχω δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και ο σύλλογος έπραξε ότι ήταν απαραίτητο για να υπογράψω τη νέα συμφωνία. Αυτά είναι πράγματα που δεν ξεχνάω. Οπότε θα ήθελα να κάνω ότι περισσότερο μπορώ για να το ανταποδώσω.

Ακόμη και μετά από μια απογοητευτική σεζόν, είμαστε πάντα ο Ολυμπιακός και αυτό είναι κάτι σπουδαίο. Για να είμαι ειλικρινής, τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου είμαστε πολύ ευχαριστημένοι εδώ. Αλλά όπως ξέρετε, τα πάντα μπορεί να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν ξέρεις, το μέλλον θα δείξει".

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Πούκι για ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό, όχι για Παναθηναϊκό"
Επιβάλλεται το "λίφτινγκ" στους εξτρέμ του Ολυμπιακού!
Ο Μιραλάς θέλει μόνο Ολυμπιακό και το δείχνει
Κούτρης: "Θα γυρίσω πιο δυνατός"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ