ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελ Αραμπί: "Μεγάλη πρόκληση ο Ολυμπιακός"

Ελ Αραμπί: "Μεγάλη πρόκληση ο Ολυμπιακός"

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί εξέφρασε τη χαρά του για τη μεταγραφή στους "ερυθρολεύκους", ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους φιλάθλους της ομάδας.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί βρίσκεται από την Κυριακή (07/07) στην Αυστρία και ακολουθεί κανονικά την προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν. Ο Μαροκινός επιθετικός, μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV, εξέφρασε τη χαρά του για τη μεταγραφή στην ομάδα του Πειραιά, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους φιλάθλους της ομάδας.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό. Για εμένα είναι μία μεγάλη πρόκληση να παίξω στο Champions League ή το Europa League. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην προετοιμασία στην Αυστρία για να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και παράλληλα είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Ευρώπη.

Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φιλάθλους μας. Γνωρίζω πολύ καλά ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι γνωστοί παντού για την υποστήριξή τους στην ομάδα. Το μήνυμα που θέλω να τους στείλω είναι να βρίσκονται στο πλευρό μας όπως κάνουν κάθε χρόνο και αυτή τη χρονιά να κερδίσουμε τίτλους".

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Στην εθνική Σερβίας μέσω Ολυμπιακού ο Μάρκοβιτς"
Ολυμπιακός: Αποκαλύφθηκε η 3η εμφάνιση της νέας σεζόν
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ