ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελ Αραμπί: "Δεν σταματήσαμε ποτέ να το πιστεύουμε και το καταφέραμε"

EUROPA LEAGUE / ÁÑÓÅÍÁË - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÁÑÓÅÍÁË - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O "χρυσός" σκόρερ του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί εξέφρασε τη χαρά του για την σπουδαία πρόκριση επί της Άρσεναλ, υποστήριξε πως οι "ερυθρόλευκοι" πίστευαν στην ανατροπή, ενώ τόνισε πως στόχος είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Ο Ολυμπιακός σε μια ιστορική και συγκλονιστική εμφάνιση "πέταξε" εκτός Ευρώπης την Άρσεναλ, καθώς επικράτησε 2-1 στο Λονδίνο με γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο 119' και πέρασε στους "16" του Europa League. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μαροκινός "χρυσός" σκόρερ μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV για την σπουδαία πρόκριση.

"Πραγματικά ήταν μία πολύ ωραία σέντρα του Μασούρα. Ο Παπέ Σισέ ήταν εκεί και με βοήθησε με αλλαγή συστήματος. Ήταν ένα δύσκολο ματς, αλλά συνεχίσαμε να παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και ανταμειφθήκαμε με αυτό το γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι χαρούμενος που δώσαμε χαρά σε αυτούς τους υπέροχους φιλάθλους. Είμαι ευτυχισμένος που δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Δεν σταματήσαμε ποτέ να το πιστεύουμε και το καταφέραμε. Ελπίζω να συνεχίσουμε. Να κάνουμε και άλλα ωραία πράγματα. Πρέπει να ξεκουραστούμε διότι έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ακόμα παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Να πάμε καλά στα πλέι οφ για να πάρουμε τον τίτλο", ήταν το σχόλιό του.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άρσεναλ - Ολυμπιακός 1-2: Ο Θρύλος της Ευρώπης
Ολυμπιακός: Τρελάθηκε ο Βερβελές στη μετάδοση του Sport24 Radio 103,3
The Legend
Ολυμπιακός: Γλέντησε την τεράστια πρόκριση με Ρέμο ο Μαρινάκης
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ