ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελ Αραμπί: "Απάντηση στον Φαμπιάνο το γκολ μου"

Ελ Αραμπί: "Απάντηση στον Φαμπιάνο το γκολ μου"
EUROKINISSI

Ευτυχής για το γκολ του στο φινάλε του αγώνα με την Ομόνοια ήταν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με τον Μαροκινό στράικερ να μην ξεχνάει την απόκρουση λίγο νωρίτερα του Φαμπιάνο στην εξαιρετική κεφαλιά του.

Δύο φορές αστόχησε ο ίδιος, μία με το κεφάλι και την άλλη με δεξί σουτ, ενώ την τρίτη πετάχτηκε σαν ελατήριο και πήρε υπέροχη κεφαλιά, όμως ο Φαμπιάνο του στέρησε ένα γκολ που θα ήταν φανταστικό με την απογείωσή του στη δεξιά γωνία.

Δυστυχώς όμως για τον κίπερ της Ομόνοιας και ευτυχώς για τους φίλους του Ολυμπιακού, ο Ελ Αραμπί δεν πτοήθηκε από τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία, αλλά αντίθετα πείσμωσε και δικαιώθηκε στο 92' με το καταπληκτικό γκολ του που έδωσε αβαντάζ δύο τερμάτων στους Πειραιώτες στο δρόμο προς τους ομίλους του Champions League.

Σε αυτό μάλιστα το γκολ αλλά και την απόκρουση του Φαμπιάνο που είχε προηγηθεί έκανε ειδική αναφορά ο σέντερ φορ των ερυθρολεύκων, με δηλώσεις του στην κάμερα του καναλιού της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το γκολ του με την Ομόνοια και τις ομοιότητές του με αυτό κόντρα στην Τότεναμ την περασμένη σεζόν: " Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ. Όντως μοιάζει με εκείνο με την Τότεναμ. Ήταν στην αριστερή γωνία. Είμαι πολύ χαρούμενος κυρίως που η ομάδα κέρδισε με 2 γκολ διαφοράς και έχουμε κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση"

Για το εάν το τέρμα του ήταν η απάντηση στον Φαμπιάνο για την απόκρουση στην κεφαλιά του: "Ναι σίγουρα ήταν απάντηση. Ήταν η απάντηση που είχα να δώσω στον αντίπαλο γκολκίπερ γιατί εκείνη τη στιγμή ο Βαλμπουενά του είχε κάνει μία ωραία σέντρα. Κατάφερα να σκοράρω και κάναμε αυτό που θέλαμε και έχουμε ένα προβάδισμα. Δεν δεχθήκαμε γκολ σήμερα. Αυτός ήταν ο πρωταρχικός στόχος"

Για την ρεβάνς στην Κύπρο την ερχόμενη Τρίτη: "Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και εκεί. Να αντιμετωπίσουμε το ματς όπως το πρώτο παιχνίδι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ