ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός Καρντόσο, Ντομίνγκες και Μαρίν με Γιουνγκ Μπόις!

Εκτός Καρντόσο, Ντομίνγκες και Μαρίν με Γιουνγκ Μπόις!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση (24/11, 22:05) με την Γιουνγκ Μπόις έμειναν οι Καρντόσο, Ντομίνγκες, Μαρίν, Ρομαό, Σιόβας και Ντε λα Μπέγια!

Εκπλήξεις από τον Πάουλο Μπέντο στην κατάρτιση της αποστολής του αγώνα με την Γιουνγκ Μπόις το βράδυ της Πέμπτης (24/11, 22:05) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Ντομίνγκες, Μαρίν, Ρομαό, Σιόβα για λόγους τακτικής, ενώ στα πλάνα του δεν συμπεριλήφθηκαν ούτε οι Καρντόσο και Ντε λα Μπέγια!

Ο Παραγουανός φορ στερείται τη συμμετοχή του στο ματς εξαιτίας του τραυματισμού του στην προπόνηση του Σαββάτου (19/11), που του άφησε... ενθύμιο 7 ράμματα στο μέτωπο.

Ο Ισπανός μπακ από την πλευρά του δεν είναι έτοιμος μετά από αποχή 1,5 μήνα για ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι όπως αυτό και τους ρυθμούς που απαιτούνται.

Θυμίζουμε ότι στην διάθεση του Μπέντο δεν είναι ούτε ο Στέφανος Καπίνο, καθώς συνεχίζει την θεραπεία για την θλάση που υπέστη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Γάντια βασικού θα πάρει ο Νικόλα Λεάλι και στον πάγκο θα κάτσει ο Λευτέρης Χουτεσιώτης.

Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρέτσος, Σεμπά και Βιάνα είναι η 18άδα που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός για το κρίσιμο παιχνίδι με την Γιουνγκ Μπόις.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αμφίβολος ο Καρντόσο με Γιουνγκ Μπόις
Τι εκπληκτικό θα συμβεί στο 61ο λεπτό του Ολυμπιακός-Γιουνγκ Μπόις
Ολυμπιακός - Γιουνγκ Μπόις: το background της αναμέτρησης
Σύνοδος κορυφής στο "Καραϊσκάκη"
Στις 25000 η προπώληση με Γιουνγκ Μπόις
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ