ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού οι Φορτούνης, Καπίνο και Ομάρ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΚΕΡΕΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΛΟΚΕΡΕΝ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Τάκης Λεμονής άφησε εκτός αποστολής για την εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο (1/10, 16:00) τους Καπίνο, Φορτούνη, Ζιλέ, Ανσαριφάρντ, Μίλιτς, Ομάρ ενώ τιμωρημένος είναι ο Ένχελς.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο, στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 6η αγωνιστική της Super League Σουρωτή (1/10, 16:00) και στην αποστολή των "ερυθρολεύκων" για την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες δεν βρίσκονται οι Στέφανος Καπίνο, Κώστας Φορτούνης, Γκιγιόμ Ζιλέ, Ομάρ Ελάμπντελαουί, Χρβόγιε Μίλιτς και Καρίμ Ανσαριφάρντ. Στη διάθεση του τεχνικού του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται ο Μπιορν Ένχελς, ο οποίος είναι τιμωρημένος (αποβλήθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος).

Σε κάθε περίπτωση ο αποκλεισμός των δύο πρώτων Ελλήνων διεθνών είναι αναπάντεχος. Ο Καπίνο ναι μεν τέθηκε εκτός ομάδας μετά το ντέρμπι με την Ένωση, αλλά μετά τη συζήτηση με τον Λεμονή επανεντάχθηκε. Μπορεί ο Σίλβιο Προτό να είναι η πρώτη επιλογή για την υπεράσπιση της εστίας των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά η μη συμμετοχή του στην αποστολή δεν ήταν αναμενόμενη. Μεγαλύτερη η έκπληξη είναι αυτή που ακούει στο όνομα του Φορτούνη, καθώς είναι η πρώτη φορά που μένει εκτός για φετινό ματς.

Ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος, Αντρέ Μαρτίνς, επέστρεψε στην "ερυθρόλευκη" αποστολή, δείγμα της "ενεργοποίησής" του από τον Τάκη Λεμονή, καθώς σίγουρα δεν ευρίσκετο στα πλάνα του προκατόχου του, Μπέσνικ Χάσι.

Εντός είναι τόσο ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, Αλμπέρτο Μποτία, όσο και ο επιθετικός από τις Κομόρες Νήσους, Μοχάμεντ Μπεν, με τον νέο προπονητή των Πειραιωτών να καθιστά σαφές ότι τους υπολογίζει, καθώς τους είχε συμπεριλάβει και στην αποστολή που ταξίδεψε στο Τορίνο για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γιουβέντους στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Εμενίκε, Φιγκέιρας, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Πάρντο, Οτζίτζα, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ