ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός αποστολής ο Φορτούνης με τον Ηρακλή

Εκτός αποστολής ο Φορτούνης με τον Ηρακλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πάουλο Μπέντο άφησε εκτός αποστολής τον Κώστα Φορτούνη για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο (18/9, 20:30).

Με εκπλήξεις η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League, αφού ο Πάουλο Μπέντο δεν θα έχει μαζί του στο Καυτανζόγλειο (18/9, 20:30) τόσο τον Κώστα Φορτούνη όσο και τον Μανουέλ Ντα Κόστα.

Ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών, δεν πήρε μαζί του τον Τρικαλινό μεσοεπιθετικό, ούτε τον Μαροκινό στόπερ, χωρίς κάποιος εκ των δυο να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Πάντως, για τον Ντα Κόστα υπάρχει η δικαιολογία ότι έχει παίξει σερί 90λεπτα και ο Μπέντο θέλει να κάνει rotation και να ξεκουράσει παίκτες που έπαιξαν με την Γιουνγκ Μπόις την Πέμπτη (13/9) για το Europa League. Στόχος του είναι να φρεσκάρει λίγο την ομάδα του και να δώσει ανάσες σε παίκτες που παίζουν συνεχώς, με τον Βιάνα ή τον Ρέτσο να ξεκινά στο πλάι του Μποτία.

Με τον Φορτούνη όμως υπάρχουν εύλογες απορίες, διότι δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο στη Βέρνη και δεν τον παίρνει ούτε με τον Ηρακλή ο Μπέντο, ενώ θυμίζουμε ότι είχε μείνει στον πάγκο και στο ματς της πρεμιέρας με την Βέροια, αφού είχε προτιμηθεί ο Μάριν.

O Μπέντο έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Σεμπά, τον οποίο συμπεριέλαβε στην αποστολή. Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ταξιδέψουν για τη Θεσσαλονίκη: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ