ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός αποστολής ο Ερνάνι με Παναιτωλικό

Εκτός αποστολής ο Ερνάνι με Παναιτωλικό

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό και ο Μάρκο Σίλβα γνωστοποίησε τους εκλεκτούς του. Αναλυτικά η "ερυθρόλευκη" αποστολή.

Μια ακόμη νίκη θέλει να πάρει ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενεί τον Παναιτωλικό το μεσημέρι της Κυριακής (13/12, 15:00) στο Φάληρο για την 14η αγωνιστική της Super League και στόχος είναι να επεκτείνει το απόλυτό του και να διατηρήσει την διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του.

Λίγες ημέρες μετά την ήττα από την Άρσεναλ και τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Champions League, στο Λιμάνι κοιτάζουν το ματς με τους Αγρινιώτες και πως θα εξασφαλίσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα το πρωτάθλημα, παίζοντας παράλληλα και καλό ποδόσφαιρο.

Στην αποστολή για το ματς με τους Αγρινιώτες του Γιάννη Ματζουράκη δεν βρίσκεται ο Ερνάνι, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής από τον προπονητή των Πειραιωτών, Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να αφήσουν πίσω τους το ματς με τους "κανονιέρηδες" και να επικεντρωθούν στις εγχώριες υποχρεώσεις τους.

Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ