ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έξω ξανά ο Μποτία, δεν παίζει ο Πάρντο

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ - ÏÓÖÐ / / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÓÐÏÑÔÉÍÃÊ ËÉÓÁÂÏÍÁÓ - ÏÓÖÐ / / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χρήστος Κόντης αποφάσισε να αφήσει πάλι εκτός αποστολής τον Ισπανό αμυντικό παρόλο που αυτή τη φορά δεν ήταν τραυματίας. Επιστροφή για Σισέ και Ζιλέ. "Μέσα" και ο Βρουσάι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (22/4, 19.00).

Δεν είχε εκπλήξεις η ανακοίνωση της αποστολής του Χρήστου Κόντη για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (22/4, 19.00).

Το γεγονός ότι απουσιάζει ο Αλμπέρτο Μποτία για δεύτερο σερί παιχνίδι, δεν ξάφνιασε κανέναν. Κι αν με την Κέρκυρα αντιμετώπιζε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, τώρα ενόψει Απόλλωνα ναι μεν δεν ήταν στο 100%, αλλά σαν να φαίνεται ότι έχει παρθεί η απόφαση να βρεθεί το πολύ-πολύ στον πάγκο στον αγώνα με τον Παναιτωλικό την επόμενη εβδομάδα, επειδή θα απουσιάσει ο Σισέ λόγω καρτών.

Ο Αφρικανός από την πλευρά του είναι κανονικά στην 20άδα, όπως και ο Ζιλέ που δεν είχε βρεθεί στην αποστολή για το ματς με την Κέρκυρα. Από εκεί και πέρα, μέσα είναι και ο Μάριος Βρουσάι που πέτυχε κόντρα στους Φαίακες το παρθενικό του γκολ.

Αναλυτικά η αποστολή: Χουτεσιώτης, Προτό, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Κούτρης, Ένγκελς, Νικολάου, Σισέ, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μάριν, Ζιλέ, Μαρτίνς, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ και Βέργος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ