ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έξω και λόγω... καρτών ο Μιλιβόγεβιτς

Έξω και λόγω... καρτών ο Μιλιβόγεβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Υπάρχει και δεύτερος λόγος που ο Μιλιβόγεβιτς έμεινε εκτός αποστολής ενόψει ΑΠΟΕΛ και δεν θα μπει στο αεροπλάνο για την Κύπρο. Κουβαλάει δύο κάρτες και αν πάρει άλλη μία, δεν θα παίξει στο πρώτο νοκ άουτ ματς του Φλεβάρη.

Ο Μιλιβόγεβιτς ήταν μία από τις εκπλήξεις που επιφύλαξε ο Μπέντο στην ανακοίνωση της αποστολής για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ της Λευκωσίας. Δεν ήταν μόνο η παρουσία του Τσόρι στη 18άδα. Ήταν και ο αποκλεισμός του Σέρβου.

Η αρχική πληροφόρηση έκανε λόγο ότι ο Λούκα είχε φτάσει στο... κόκκινο και θα έπρεπε να πάρει επειγόντως ανάσες. Δεν είναι κάτι που απέχει από την πραγματικότητα. Απλώς είναι η μισή αλήθεια.

Η άλλη μισή έχει να κάνει με το γεγονός ότι Μιλιβόγεβιτς αν έπαιζε στην Κύπρο και δεχόταν κίτρινη κάρτα, τότε αυτομάτως θα έχανε το πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι του Φεβρουαρίου. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, δεν θα ήθελε ο Μπέντο να συμβεί κάτι τέτοιο και έτσι... "μ' ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια".

Και τον ξεκουράζει για να μην πάθει κάποιον μυικό τραυματισμό, και τον προφυλάσσει από το ενδεχόμενο να χάσει τον πρώτο αγώνα στη φάση των "32" του Europa League.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιατί έμεινε ο Μιλιβόγεβιτς εκτός αποστολής με ΑΠΟΕΛ
Δ. Σκαφίδας: Ενας ανήλικος στο Europa League!
Με Τσόρι ο Ολυμπιακός στην Κύπρο
Τρία ακόμη επαγγελματικά συμβόλαια στην Κ-20
Η επίσκεψη της Ακαδημίας της Μίλαν στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη
Πρόβλημα οι προβολείς για το Σπάρτη - Ολυμπιακός
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ