ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εξετάζει την περίπτωση του Τικίνιο ο Ολυμπιακός

In this photo taken Wednesday, Feb. 22, 2017, FC Porto's Brazilian player Francisco Soares "Tiquinho", center, vies for the ball with Juventus' goalkeeper Gianluigi Buffon during the Champions League round of 16, first leg, soccer match at the Dragao stadium in Porto, Portugal. The Brazilian striker, Soares, a new sensation in Portuguese soccer who earned his "Tiquinho" nickname for being too small, is about to become the new Hulk for FC Porto. (AP Photo/Paulo Duarte)
In this photo taken Wednesday, Feb. 22, 2017, FC Porto's Brazilian player Francisco Soares "Tiquinho", center, vies for the ball with Juventus' goalkeeper Gianluigi Buffon during the Champions League round of 16, first leg, soccer match at the Dragao stadium in Porto, Portugal. The Brazilian striker, Soares, a new sensation in Portuguese soccer who earned his "Tiquinho" nickname for being too small, is about to become the new Hulk for FC Porto. (AP Photo/Paulo Duarte) AP

Ο Τικίνιο Σοάρες δύσκολα θα συνεχίσει στην Πόρτο και ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού, που είχε προταθεί από τις αρχές Γενάρη. Διαψεύδει ο Ολυμπιακός (video)

Ο Ολυμπιακός κινείται μεταγραφικά τις τελευταίες ώρες, το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο ούτε καν για τη θέση που έχουν ως προτεραιότητα οι Πειραιώτες για την ενίσχυση του ρόστερ (ανοιχτό να αποκτηθεί ακόμη και δεξιός μπακ), εντούτοις τα σενάρια για τον Τικίνιο Σοάρες δεν είναι λίγα και έρχονται από την Πορτογαλία. Τα ίδια σενάρια, πάντως, διαψεύδονται από τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο παίκτης είχε προταθεί στους "ερυθρόλευκους" από τις αρχές Γενάρη, ωστόσο η περίπτωση του τότε κρίθηκε ως ιδιαίτερα "αλμυρή" οικονομικά και στο Λιμάνι είχαν αποφασίσει να φορτσάρουν με την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς, όπως και έγινε.

Πολλά άλλαξαν όμως τις επόμενες εβδομάδες και φτάνοντας στο σήμερα, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει ανοίξει... διάπλατα την πόρτα της εξόδου στον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Η επιστροφή του Γκονσάλο Πασιένσια στο ρόστερ της Πόρτο δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με το θέμα που προέκυψε με τον Τικίνιο Σοάρες, ο οποίος έδειξε την δυσαρέσκεια του όταν αντικαταστάθηκε κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, στην Ιβηρική όμως επιμένουν ότι ο 27χρονος επιθετικός είναι στον "αέρα". Ο προπονητής του ισχυρίστηκε πως είναι στο χέρι του αν θα περάσει την ανοικτή πόρτα της εξόδου ή θα την κλείσει...

Οι Πορτογάλοι δεν βλέπουν μέλλον στη σχέση των δύο και πληροφορίες από την Πορτογαλίας ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Βραζιλιάνο, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που έχουν αλλάξει και τα οικονομικά δεδομένα προς τα κάτω.

Θα πρέπει πάντως να σημειώσουμε ότι αυτή τη στιγμή οι θέσεις ξένων είναι συμπληρωμένες στο ρόστερ των Πειραιωτών με τους Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί, Πάρντο, Σεμπά και Εμενίκε (Ίγκορ και Σισέ είναι κάτω των 23 και δεν "ενοχλούν") να κλείνουν την 5άδα, επομένως θα πρέπει ούτως ή άλλως κάποιος να αποχωρήσει πρώτα πριν γίνει προσθήκη ξένου παίκτη.

Ο Τικίνιο Σοάρες (ατζέντης του ο "πολύς" Ζόρζε Μέντες) έχει χρηματιστηριακή αξία 7 εκατ. ευρώ και συμβόλαιο έως το 2021 με την Πόρτο. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης στις Νασιονάλ (47 συμ., 16 γκολ), Γκιμαράες (21 συμ., 8 γκολ) και Αμέρικα (2 συμ.). Με τους "δράκους" του Οπόρτο έχει 36 εμφανίσεις, 15 γκολ και 6 ασίστ συνολικά.

(AP Photo/Paulo Duarte)



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ