ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εξελίξεις σε τέσσερις - πέντε μέρες για προπονητή!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη από την Αγγλία σημάνει και το... γκάζωμα στο θέμα του διαδόχου του Τάκη Λεμονή. Θα το παλέψουν στο λιμάνι για να έχει προπονητή ο Ολυμπιακός εώς το τέλος της εβδομάδας. Ο Μπέσνικ Χάσι προστέθηκε στη λίστα.

Πάει και αυτή η εβδομάδα και όπως τόνιζαν εδώ και μέρες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, εξελίξεις στο θέμα του προπονητή αναμένονται μετά το τέλος των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Την Κυριακή (21/5), λοιπόν, σε Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία και Γαλλία ολοκληρώνονται οι Λίγκες. Υπάρχουν βέβαια και οι τελικοί Κυπέλλων, όπως για παράδειγμα το παραπάνω Σάββατο (27/5) με το Κόπα Ντελ Ρέι να κρίνεται ανάμεσα στην Αλαβές του Πελεγκρίνο και την Μπαρτσελόνα.

Απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα, με την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη από την Αγγλία (σ.σ. αναμένεται σήμερα, 20 του μηνός) οι “μηχανές” θα... φουλάρουν για να τελειώσει ακόμα και εώς το τέλος της εβδομάδας το θέμα του προπονητή. Κι όταν εννοούμε εώς το τέλος, ίσως να φτάσει και εώς την παραπάνω Κυριακή (28/5).

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι άνθρωποι των Πειραιωτών δεν έχουν ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις, ακόμα και με προπονητές που – όπως ακούγεται χαρακτηριστικά - δεν έχουν παρελάσει από τον ελληνικό Τύπο. Το τοπίο θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει σε τέσσερις με πέντε μέρες αναφορικά με τον προπονητή που έχουν “σταμπάρει” στο λιμάνι και θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους.

Το κακό στην όλη ιστορία είναι ότι οι προπονητές από το “πάνω ράφι” που αναζητάει ο Ολυμπιακός, δεν έχουν σε προτεραιότητα το ελληνικό πρωτάθλημα και είναι διατεθειμένοι να περιμένουν ακόμα και εώς τα μέσα Ιουνίου για να βρουν την επόμενη επαγγελματική τους στέγη!

Μ' αυτά και μ' αυτά λοιπόν, έχουμε φτάσει 20 Μαϊου, ακόμα οι “ερυθρόλευκοι” είναι στην αναζήτηση του προπονητή που θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι σε περίπου τρεις εβδομάδες ξεκινάει η καλοκαιρινή προετοιμασία.

Τα ονόματα που υπάρχουν στα συρτάρια των πρωταθλητών Ελλάδας είναι αρκετά. Ο Πελεγκρίνο της Αλαβές θα ήταν η ιδανικότερη λύση, σύμφωνα με τα “θέλω” των Πειραιωτών, αλλά ο συγκεκριμένος προπονητής έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ισπανικών ομάδων (π.χ. Θέλτα).

Ο δε Κίκε Σετιέν που φεύγει από την Λας Πάλμας μοιάζει να είναι η πιο εφικτή λύση, αλλά και αυτός περιμένει κάτι από Ισπανία (ίσως από την Μπέτις, ενώ μερικοί υποστηρίζουν ότι έχει κλείσει κιόλας στους Ανδαλουσιάνους).

Τον τελευταίο καιρό γίνεται ένας κακός χαμός από προτάσεις μάνατζερ. Ο τελευταίος που προτάθηκε είναι και ο 45χρονος πρώην τεχνικός της Άντερλεχτ, Μπέσνικ Χάσι! Με τον Κοσοβάρο προπονητή οι Βέλγοι είχαν αποκλείσει τον Ολυμπιακό από τους “16” του Europa League τη σεζόν 2015-16. Πρόκειται για μία περίπτωση που ενδεχομένως να μην περάσει απαρατήρητη.

Και φυσικά πάντοτε στο "κάδρο" βρίσκονται τα ονόματα των Τόμας Κρίστιανσεν και του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ