ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έκλεισε στην Παρτίζαν ο Ζντιέλαρ

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ζντιέλαρ EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάσα Ζντιέλαρ θα συνεχίσει για το επόμενο εξάμηνο στην Παρτίζαν, η οποία συμφώνησε με τον Ολυμπιακό. Την Τρίτη (30/1) ο Σέρβος θα μπει στο αεροπλάνο για Κύπρο, όπου προετοιμάζεται η ομάδα το Βελιγραδίου.

Μετά τον Ντιόγκο Φιγκέιρας, που πάει δανεικός στη Μπράγκα, ένας ακόμη παίκτης του Ολυμπιακού θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού. Η αναφορά στον Σάσα Ζντιέλαρ, ο οποίος μέχρι το τέλος της σεζόν θα φορέσει τη φανέλα της Παρτίζαν, η οποία τη Δευτέρα (29/1) ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Την Τρίτη (30/1) ο 23χρονος μέσος θα μπει στο αεροπλάνο και θα ταξιδέψει στην Λεμεσό, όπου πραγματοποιεί προετοιμασία η ομάδα του Βελιγραδίου. Στο συμβόλαιο του Ζντιέλαρ υπάρχει οψιόν αγοράς του από την ομάδα της πατρίδας του, το ύψος της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό.

Ο Ζντιέλαρ έπαιξε εφέτος σε 11 παιχνίδια του Ολυμπιακού. Τα τέσσερα στο πρωτάθλημα, τα δύο στο κύπελλο και τα πέντε στην Ευρώπη. Η αγορά στη Σερβία είναι ανοικτή έως τις 11 Φεβρουαρίου, αλλά η Παρτίζαν πίεζε να τον αποκτήσει άμεσα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ