ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Είχε συμφωνήσει με Ολυμπιακό ο Ντοναρούμα"

AC Milan goalkeeper Antonio Donnarumma, center, blocks Inter Milan's Mauro Icardi, left, as teammate Leonardo Bonucci, right, defends during an Italian Cup quarter-final soccer match between Milan and Inter Milan at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Dec. 27, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan goalkeeper Antonio Donnarumma, center, blocks Inter Milan's Mauro Icardi, left, as teammate Leonardo Bonucci, right, defends during an Italian Cup quarter-final soccer match between Milan and Inter Milan at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Dec. 27, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο Αντόνιο Ντοναρούμα θα κατέληγε στον Ολυμπιακό αν δεν εμφανιζόταν η προοπτική της Μίλαν.

Ο Αντόνιο Ντοναρούμα βρέθηκε από το... παράθυρο στην ενδεκάδα της Μίλαν στο ντέρμπι με την Ίντερ για το Κύπελλο Ιταλίας και μάλιστα ήταν εκ των κορυφαίων στην πρόκριση των "ροσονέρι" επί της συμπολίτισσας.

Αυτή ήταν και η καλύτερη απάντηση του παίκτη σε αυτούς που τον χαρακτήριζαν "παράσιτο", αποδίδοντας την παρουσία του στην ομάδα ολοκληρωτικά στον αδερφό του, Τζανλουίτζι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τις μέρες που ακολούθησαν την πρόκριση της Μίλαν κόντρα στην Ίντερ, το όνομα του Αντόνιο Ντοναρούμα έπαιξε πολύ στον ιταλικό Τύπο.

Και η Gazzetta dello Sport την Παρασκευή (29/12) υποστήριξε πως ο 27χρονος γκολκίπερ είχε ουσιαστικά συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, πριν εμφανιστεί η προοπτική της Μίλαν και του αλλάξει τα σχέδια.

"Ο Αντόνιο δεν σκεφτόταν καν το ενδεχόμενο επιστροφής στη Μίλαν. Πήγαινε πολύ καλά στην Ελλάδα με τον Αστέρα Τρίπολης και θα μπορούσε να συνεχίσει, καθώς υπήρχε συμφωνία με τον μάνατζερ του Μίνο Ραϊόλα, στον Ολυμπιακό παίζοντας και στο Champions League.

Θα κέρδιζε λιγότερα αλλά δεν τον ενδιέφερε. Η Μίλαν όμως επέμενε γιατί τον ήθελε κοντά στον Τζανλουίτζi, συμπληρώνοντας την τριάδα τερματοφυλάκων με τον Στοράρι", έγραψε στην ηλεκτρονική της έκδοση η Gazzetta dello Sport.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πάει για αντι-Φιγκέιρας ο Ίγκορ Σίλβα
Στα σκαριά πρόταση για Φιγκέιρας!
"ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για Χουλτ"
Super League: Αυτός θα πάρει το φετινό πρωτάθλημα!
Αυτή είναι η καλύτερη 11άδα του πρώτου γύρου της Super League Σουρωτή
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ