ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Είπε "όχι" αλλά το συζητάει η Φλαμένγκο για Αράο

Willian Arao of Brazil's Flamengo, left, celebrates after scoring during a Copa Sudamericana soccer match with Chile's Palestino in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Aug. 9, 2017. (AP Photo/Liliana Michelena)
Willian Arao of Brazil's Flamengo, left, celebrates after scoring during a Copa Sudamericana soccer match with Chile's Palestino in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Aug. 9, 2017. (AP Photo/Liliana Michelena) AP PHOTO/LILIANA MICHELENA

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Βραζιλία, η Φλαμένγκο απέρριψε την αρχική κρούση του Ολυμπιακού για τον Γουίλιαν Αράο αλλά εξακολουθεί να είναι σε διαπραγματεύσεις με τους Πειραιώτες.

Είναι ξεκάθαρο εδώ και μέρες ότι η πρώτη επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, μετά και την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση του Πιέρ Κουντέ, είναι ο Γουίλιαν Αράο.

Είναι επίσης ξεκάθαρο, όπως έχετε διαβάσει στο Sport24.gr, ότι το θέμα του 26χρονου Βραζιλιάνου μόνο εύκολο δεν είναι. Εξ ορισμού, οι διαπραγματεύσεις με συλλόγους και μάνατζερ από τη Λατινική Αμερική κρύβουν πάντα εκπλήξεις και δυσκολίες, με την περίπτωση του Αράο να μην αποτελεί εξαίρεση.

Η Φλαμένγκο από την αρχή έχει θέσει ψηλά τις απαιτήσεις της για έναν παίκτη του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται τον Δεκέμβρη του 2019 και δεν έχει απόλυτα βασικό ρόλο στα πλάνα του προπονητή.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν στην Βραζιλία τις τελευταίες ώρες, η Φλαμένγκο αρνήθηκε την αρχική κρούση του Ολυμπιακού για τον Γουίλιαν Αράο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η ιστορία τελείωσε.

Αντίθετα οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται και οι πιθανότητες των Πειραιωτών να ντύσουν στα ερυθρόλευκα τον 26χρονο χαφ είναι πολλές.

Ενδιαφέρον για τον Αράο υπάρχει από την Ιαπωνία και την Τουρκία, ο ίδιος πάντως δείχνει ήδη "ψημένος" με την προοπτική του Ολυμπιακού.

Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει 166 παιχνίδια, με απολογισμό 15 γκολ και 14 ασίστ στην καριέρα του, ενώ τον Γενάρη του 2017 φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας.

AP Photo/Liliana Michelena

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ποντένσε: "Θέλω τίτλους, όσους περισσότερους μπορώ"
"Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ροντερίκ Μιράντα"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ