ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Είκοσι μέρες έξω ο Οφόε

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ - ΟΣΦΠ / ΟΤΖΙΤΖΑ ΟΦΟΕ(Α) ΡΙΣΤΟΦΣΚΙ(Δ) / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ - ΟΣΦΠ / ΟΤΖΙΤΖΑ ΟΦΟΕ(Α) ΡΙΣΤΟΦΣΚΙ(Δ) / CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING LISBON - OLYMPIAKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βάντις-Οτζίτζα Οφόε έχει υποστεί θλάση, θα μείνει τελικά εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Με Αστέρα στην Τρίπολη (28/1) η πιθανότερη επανεμφάνισή του.

Ο Λεμονής δεν υπολογίζει στον Βάντις Οτζίτζα-Οφόε για το παιχνίδι της Κυριακής με την Λάρισα (7/1, 19.30) και απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα ο Βέλγοςδεν θα υπολογίζεταιούτε γιατις επόμενες 20 μέρες, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει υποστεί θλάση!

Μέρα με τη μέρα θα επανεκτιμάται η κατάστασή του για να φανεί αν π.χ. θα είναι σε θέση να βοηθήσει στο ματς με την Ξάνθη (21/1) ή θα τον δούμε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία (28/1). Ο δε Σεμπά θα είναι κανονικά στη διάθεση του Λεμονή, ενώ ο Σισέ ανέβασε ρυθμούς και θα κάνει τα πάντα για να προλάβει. Σίγουρα θα χάσει τα ματς των "ερυθρολεύκων" με ΑΕΛ(7/1), Πλατανιά για το Κύπελλο (10/1), Λαμία (15/1).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ