ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δυσαρέσκεια για τον Μπουκέ

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η διαιτησία του Ρουντί Μπουκέ στην αναμέτρηση με την Οσμάνλισπορ εκνεύρισε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Οι φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρονται οι Πειραιώτες.

Χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Οσμάνλισπορ στο Φάληρο και πλέον οι Πειραιώτες πρέπει να πάρουν αποτέλεσμα στη ρεβάνς της Άγκυρας, αν θέλουν να τσεκάρουν το εισιτήριο τους για τους 16 του Europa League.

Το τέλος του αγώνα ωστόσο βρήκε εκνευρισμένους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την διαιτησία του Ρουντί Μπουκέ.

Στο Λιμάνι θεωρούν ότι ο Γάλλος ρέφερι "σημάδεψε" από πολύ νωρίς τους Φιγκέιρας (κίτρνη στο 6') και Ρέτσο (10'), ειδικά τον δεύτερο που αναγκάστηκε να είναι εξαιρετικά προσεκτικός λόγω θέσης για το υπόλοιπο παιχνίδι.

Ο Γάλλος ρέφερι χαρίστηκε σε δύο φάσεις στον Βρσάγεβιτς. Μια στο πρώτο ημίχρονο σε φάουλ στον Φορτούνη και μια στο δεύτερο για σκληρό μαρκάρισμα στον Σεμπά. Παραβάσεις που σε τίποτα δεν διέφεραν από τις αντίστοιχες των Φιγκέιρας - Ρέτσου που κιτρινίστηκαν δίχως δεύτερη κουβέντα.

Δύο ακόμη χαρακτηριστικές φάσεις φάουλ που δεν τιμωρήθηκαν είναι αυτές των Ντελάρζ και Μπιφουμά, όπως και του Ρεγκατέν για θέατρο (προσπάθησε να εκμαιεύσει την 2η κίτρινη του Φιγκέιρας) που δεν πήρε κίτρινη για θέατρο αντίθετα με τον Φορτούνη.

Στη φάση της αποβολής του Βιάνα ο Γάλλος ρέφερι εξαντλεί την αυστηρότητα του, αν και μπορεί να δικαιολογηθεί τιμωρώντας την πρόθεση του Βραζιλιάνου, όμως στη φάση του 86ου λεπτού ο Λουίζ Κάρλος προσπαθώντας να φτάσει στην μπάλα κλωτσάει χαμηλά τον Σισοκό και ο Μπουκέ υπέδειξε επιθετικό φάουλ. Στο ριπλέι φαίνεται ότι ο παίκτης της Οσμάνλισπορ αρχίζει να πέφτει πριν έρθει σε επαφή με τον Σισοκό, στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα.

Αυτές είναι οι φάσεις που στέκονται περισσότερο οι Πειραιώτες, θεωρώντας ότι ο Μπουκέ δεν σφύριξε με την ίδια λογική στις παραβάσεις που σημειώθηκαν στο 90λεπτο του Φαλήρου.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ