ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δύο εβδομάδες υπομονή για τον Τουρέ στον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Τουρέ EUROKINISSI SPORTS

Το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού ετοιμάζει τον Γιάγια Τουρέ να κάνει ντεμπούτο σε αποστολή του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της 30ής Σεπτεμβρίου με τον ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Γιάγια Τουρέ έκανε μία τεράστια προσπάθεια για να προλάβει την Μπέτις την Πέμπτη (20/9). Το καταλάβαινε και ο ίδιος ότι αν έβλεπε το όνομά του στην αποστολή θα ήταν κόντρα στα προγνωστικά.

Μέχρι στιγμής λοιπόν ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του δεν δείχνουν διατεθειμένοι να πιέσουν τον Τουρέ για το ματς με τους Ισπανούς. Και δεν θέλουν να τον πιέσουν γιατί πολύ απλά δεν είναι έτοιμος...

Όλα δείχνουν ότι ο κόσμος θα πρέπει να κάνει υπομονή άλλες δύο εβδομάδες για να ξαναδεί τον Ιβοριανό σούπερ σταρ με τα ερυθρόλευκα.

Ο Τουρέ έχει ως στόχο να βρεθεί στην αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 30 Σεπτεμβρίου και εν συνεχεία να μπει στο αεροπλάνο για το Μιλάνο για το ματς με την Μίλαν στο Σαν Σίρο στις 4 Οκτωβρίου. Από τη στιγμή, ωστόσο, που αναμένεται να υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική Κυπέλλου τρεις ημέρες πριν από το ντέρμπι με τον "Δικέφαλο του Βορρά" (27/9), ο διάσημος Ιβοριανός αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του σ' αυτό το παιχνίδι, Κυπέλλου. Ακόμη κι αν είναι εναντίον ομάδας Football League. H κλήρωση της δ' φάσης, στην οποία θα συμμετάσχουν και οι ομάδες της Super League, θα γίνει την Τρίτη (18/9).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με την ίδια συνταγή ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα
Εκτός οι ανέτοιμοι Τουρέ και Σισέ με Αστέρα

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ